Επικαιρότητα

Ποιοί σαμποτάρουν την δημιουργία Ογκολογικού Τμήματος στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας ;

Written by milt-man

xal1220115

Από επιστολή φίλης της σελίδας μας 

Στην Χαλκίδα την τελευταία μεγάλη περίοδο κάποιοι συμπολίτες μας προσπαθούν να δημιουργήσουν Ογκολογικό τμήμα στο νέο νοσοκομείο Χαλκίδας, που θα παραδοθεί μέσα στο 2017. Τα χρήματα υπάρχουν στην διαθήκη κάποιου επιφανή Χαλκιδαίου που πλέον δεν είναι στην ζωή, αλλά τα κληροδότησε σε μια επιτροπή για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Για την δημιουργία ογκολογικού Τμήματος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας! Ο όρος είναι σαφής, ξεκάθαρος και μη αμφισβητήσιμος!!! Που είναι το πρόβλημα??? Ότι κάποιοι υπέρ άνω υποψίας άνθρωποι και θεσμοί, όχι πολιτικοί, προσπαθούν να αποτρέψουν την δημιουργία ογκολογικού τμήματος και να καρπωθούν τα χρήματα αυτά!!! Δηλαδή θυσιάζουν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα, ενώ το λειτούργημα που έχουν επιλέξει, είναι ακριβώς αυτό, να φροντίζουν τον άνθρωπο και την ψυχή του!!!! Ειλικρινά, είμαι απολύτως απογοητευμένη και εξοργισμένη και ως άνθρωπος και ως χριστιανή!!!!

Κ.Τ.Α 

Ειλικρινά δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πάνω από όλα τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος εκατοντάδων συμπολιτών μας, που υποφέρουν και κάθε μέρα, μακρυά από τους γιατρούς και την θεραπεία, είναι ένα βήμα κοντά στο θάνατο. Εμείς το παρακολουθούμε στενά και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι μιλώντας με ονόματα 

milt-man 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.