Επικαιρότητα

Ερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου του πατέρα του άτυχου Κωστή Πολύζου

Written by milt-man

7dc1f156a97b2ed463c84ee06251cc4b

Η σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου που δολοφονήθηκε στη Σιάτιστα φαίνεται ότι είναι η αρχή σε ένα πραγματικό κουβάρι αποκαλύψεων.

Τώρα φαίνεται ότι αναζητούνται στοιχεία και για τον χαμό του πατέρα του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του και ο συγκατηγορούμενός της φαίνεται ότι διατηρούσαν σχέσεις από τότε.

Πληροφορίες αναφέρουν τότε ότι ο πατέρας του Κωστή Πολύζουν έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό αφότου ανακάλυψε την παράνομη σχέση της συζύγου του και τώρα είναι πολλοί εκείνοι που σύμφωνα με την espresso θεωρούν πως ο εισαγγελέας αναζητά στοιχεία και για τον θάνατο αυτό.

Η Δέσποινα Κουτσέγκου και ο Χρήστος Ντιός διατηρούσαν σχέσεις εδώ και χρόνια. Λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους ο πατέρας του Κωστή Πολύζου έφυγε από τη ζωή και πολλοί έχουν υποψίες για τον θάνατο αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει ξανά αυτός ο φάκελος, καθώς και τότε οι αστυνομικοί είχαν κάποιες υποψίες αν και επισήμως ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από ανακοπή.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.