Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Written by milt-man

Επίθεση με όπλα πριν από λίγο στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη

Μαρτυρίες εργαζομένων στα γραφεία αναφέρουν ότι άγνωστοι, διερχόμενοι με ΙΧ άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων και της διμοιρίας των ΜΑΤ που είναι σταθμευμένη σχεδόν έξω απο το κτήριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν περίπου 30 άνθρωποι.

Οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών κι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, μετά και τις συμβουλές των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το κτήριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι, που ξεκίνησαν απο την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν 4-5 σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη 50.

Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος απο τους άνδρες των ΜΑΤ ή αστυνομικός απο άλλη μονάδα στην περιοχή πρόλαβε να πυροβολήσει ανταποδίδοντας στους άγνωστους δράστες.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες, ενώ ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Μαρτυρίες λένε ότι μία απο τις σφαίρες έχει “τρυπήσει” κατάστημα με ενδύματα, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του Κινήματος.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.