Animals

Σχετικά με τις επιθέσεις σκύλων

Written by milt-man

Rottweiler1-500x500

Όσον αφορά την δαιμονοποίηση ορισμένων σκύλων και στην συγκεκριμένη περίπτωση της ράτσας Ροτβάϊλερ – Rottweiler.

Πάνω σε αυτό έχω να πω ότι το ζώο δεν φταίει σε καμία περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του, είναι μεγαλύτερο ζώον. Παίρνουν σκυλιά – φύλακες χωρίς να γνωρίζουν το πως θα πρέπει να τους φερθούν, χωρίς πρώτα να έχουν εκπαιδευτεί και χωρίς καμία παιδεία γενικώς. Δεν υπάρχουν άγρια ζώα, υπάρχουν ηλίθιοι. Ο συγκεκριμένος το είχε 20 μέρες και δεν θα πρέπει να ήταν μωρό το κουτάβι, αλλά το πήρε από κάποιον άλλο, μεγάλο. Αυτο σημαίνει ότι δεν ήξερε το τι έχει περάσει το ζώο, αν ήταν κοινωνικό, αν το χτύπαγε ο προηγούμενος και το τι του έκανε ο τωρινός ιδιοκτήτης, γιατί πολλοί αυτοχρίζονται, εκπαιδευτές ακούγοντας τον έναν και τον άλλο. Παίρνουν ένα σκύλο για να το παίζουν μάγκες στους άλλους και να πουλάνε μούρη, όπως παίρνουν αυτοκίνητα. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΖΩΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΩΟ το δίποδο είναι υπεύθυνο ( μάλλον ανεύθυνο). 

Όλες οι φυλές σκύλων μπορούν να γίνουν επικίνδυνες κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Φροντίστε για τη σωστή ανατροφή και κοινωνικοποίηση του σκύλου σας από την ηλικία των δύο μηνών. Από τότε δηλαδή που γίνεται μέλος της οικογένειας σας.

Milt – Man 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.