Ψυχολογία και υγεία

Πολύ άγριο σεξ: Μικρά Mυστικά

Written by milt-man

tumblr_lzrjvi4Ku41qatn9jo1_500

Το σεξ φαίνεται ότι ξεθωριάζει κάποιες φορές όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία της ρουτίνας και συνηθίζουν πολύ ο ένας τον άλλο. Κάποιες φορές σκεφτόμαστε λιγότερο τις δικές μας ανάγκις και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του άλλου. Αυτό είναι πολύ καλό αλλά όταν δε δίνουμε σημασία και στις δικές μας ορμές και φαντασιώσεις τότε είναι πολύ εύκολο η ερωτική μας ζωή να γίνει μονότονη και να χάσουμε την ευχαρίστηση. Το παθιασμένο σεξ πολλές φορές απαιτεί να φέρουμε στην επιφάνεια και  κάποια στοιχεία τα οποία θεωρούμε «αρνητικά”: ενοχή, παραβίαση κανόνων, φόβο ότι θα μας πιάσουν, απαγορευμένα πράγματα, εγωιστική επιδίωξη ηδονής, να κάνουμε κάτι που ξέρουμε ότι σπάει τα ταμπού. Πράγματα που συνήθως γίνονται στις περιστασιακές γνωριμίες ή στην αρχή ενός ερωτικού πάθους. Ποιος είπε όμως ότι όλα αυτά δεν μπορούν να επαναληφθούν;

Τα ζευγάρια για να προσθέσουν αυτά τα στοιχεία στην όμορφη σχέση τους δε χρειάζεται να απαρνηθούν τη μονογαμία τους ούτε να καταλήξουν στη νέα μόδα που λέγεται  ανταλλαγή παρτενέρ. Το μόνο που έχουν κάνει είναι να προσθέσουν λίγο άγριο σεξ στη ζωή τους.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Βίτσια και άγριο σεξ. Εννοώ την εξερεύνηση των σεξουαλικών δραστηριοτήτων που η κοινωνία χαρακτηρίζει «ταμπού» και τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς να  να κινδυνεύετε σωματικά ή ψυχολογικό. Μπορείτε να σπρώξετε λίγο τον εαυτό σας έξω από την ασφάλειά σας χωρίς να θέσετε τη σχέση σας σε κίνδυνο. Τα μπατσάκια, η διέγερση του πρωκτού, τα βρομόλογα, το δέσιμο των ματιών, τα δεσίματα και τα πιο άγρια παιχνίδια είναι μερικές απολαύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και να ανανεώσετε το σεξ στη σχέση σας.

Μερικές πρακτικές που συνηθίζονται στο άγριο σεξ

Τα δεσίματα

Το να είσαι δεμένος αυξάνει το σασπένς της ερωτικής πράξης. Δεν έχεις κανέναν έλεγχο όταν κάποιος παίζει με το κορμί σου, σε διεγείρει ή διεισδύει μέσα σου. Οι γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει αναφέρουν πως είδαν τον άνδρα τους με διαφορετικό μάτι. Οι άνδρες δε ένιωσαν υπέροχα όταν έγιναν ξανά κυρίαρχοι στο κορμί των γυναικών τους. Ο ανδρισμός τους άρχισε να ξυπνά και πάλι με πολύ άγριες διαθέσεις. Δεν είναι ανάγκη να καταλήξετε σε εξεζητημένες και δύσκολες πρακτικές. Αρκεί ένα χαλαρό δέσιμο των χεριών στο κρεβάτι. Μια τόσο απλή κίνηση που μπορεί πραγματικά να σας προσφέρει μεγάλη αίσθηση ηδονής.

Μικρά χτυπήματα

Ο βασικός κανόνας εδώ είναι ότι δεν πρέπει καν να το διανοηθείτε αν η σύντροφός σας δεν είναι απόλυτα διεγερμένη. Πολλές γυναίκες χάνουν αυτόματα τη διάθεση για σεξ αν ένα σεξουαλικό χτύπημα γίνει τη λάθος στιγμή. Την ώρα που ανάβει το πάθος μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αργό και όχι πολύ δυνατό χτύπημα στα οπίσθια της γυναίκας αφήνοντας το χέρι σας πάνω στο δέρμα για μερικά δευτερόλεπτα. Έπειτα μπορείτε να διεγείρετe την περιοχή ακόμα περισσότερο φιλώντας τη. Μπορείτε να αυξήσετε την ένταση αλλά όταν δείτε ότι η παρτενέρ σας ενοχλείται σταματήστε αμέσως.

Η χρήση του δονητή

Πολλοί άνδρες αναφέρουν ότι την ώρα του σεξ χρησιμοποίησαν παράλληλα και ερωτικά παιχνίδια δονητές και η γυναίκα το απόλαυσε πολύ. Σαν καλή πρακτική περιγράφεται η παράλληλη χρήση δονητή της γυναίκας με κλειστά τα πόδια την ώρα που ο άνδρας παίζει και διεγείρει όλο το υπόλοιπο σώμα  της…

Παιχνίδια υποταγής

Παίξτε με σενάρια εξουσίας. Δεν είναι ανάγκη να αναπαραστήσετε τις 50 αποχρώσεις του γκρι. Μπορείτε όμως να σκηνοθετήσετε ένα μικρό δικό σας σενάριο όπου ο άνδρας θέτει υπό την εξουσία του τη γυναίκα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Με ποιον ρόλο θα θέλατε να την υποτάξετε σεξουαλικά; Ποια είναι η φαντασίωσή σας; Ποια είναι η δική σας; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και εδώ ερωτικά παιχνίδια. Και δε χρειάζεται να αγοράσετε κάτι ακραίο. Μερικά περίεργα εσώρουχα, στολές αλλά και μια απλή μάσκα αρκούν για να ζήσετε μια διαφορετική ερωτική εμπειρία. Όσο πιο θεατρικό κάνετε το “άγριο” σενάριό σας τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι. Δημιουργήστε ακόμα περισσότερο σασπένς κάνοντας πράγματα που ο παρτενέρ σας δεν περιμένει… εκπλήξεις επιπλήξεις, μικρές βίαιες και αναπάντεχες κινήσεις. Θυμηθείτε πάντα να προσέχετε την ασφάλεια τη δική σας και του άλλου, είπαμε το βίαιο παιχνίδι έχει πάντα όρια.

Οι κανόνες του άγριου σεξ

1. Θα πρέπει πάντα να λέτε που θέλετε να σταματήσετε, τι αντέχετε και τι όχι. Δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε πράγματα στο σεξ που δε θέλουμε

2. Ακόμα και στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μη διστάσετε να διακόψετε κάτι το οποίο αρχικά σας φάνηκε διεγερτικό αλλά τελικά σας ενοχλεί ή σας προσβάλλει.

3. Να θυμάστε πάντα ότι η σχέση σας είναι πιο σημαντική από την όποια σεξουαλική εμπειρία.

4. Να θυμάστε επίσης ότι επειδή κάτι φτιάχνει εσάς δε σημαίνει ότι ξετρελαίνει και τη σύντροφό σας. Μη την εξαναγκάσετε να κάνει κάτι που δε θέλει μη την ξεγελάσετε.

5. Συζητήστε. Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια στην πρόταση για άγριο σεξ. Εξηγήστε τους λόγους για το οποίο το επιθυμείτε. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θα αναρωτηθούν αρχικά: Γιατί θες κάτι παραπάνω; Δεν είμαι αρκετή εγώ;

 

πηγή : boro.gr

AdTech Ad

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.