Προτείνουμε

Στέλιος Διονυσίου “Εσένα αγάπησα” ΝΕΟ CD σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Ευανθίας Μάγνη

DIONYSIOU_ZOE_EVANTHIA

Στέλιος Διονυσίου.. Νέο CD.. Νέα δισκογραφική εταιρία..
Ο Στέλιος Διονυσίου δεν είναι γνωστός μόνο για το “βαρύγδουπο” επίθετό του, αλλά και για την γνήσια λαϊκή φωνή που του έδωσε ο Θεός. Είναι γνωστό πως “υπηρετεί” το καλό λαϊκό τραγούδι με ήθος και συνέπεια.
Έπειτα από αποχή χρόνων από τα δισκογραφικά δρώμενα, ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει μια νέα δουλειά που αναμένεται να αγαπηθεί και να κάνει μεγάλη επιτυχία!

Οι καλοδουλεμένες λαϊκές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια η οποία πλέον έχει αφήσει το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα, οι εύστοχοι στίχοι της συγγραφέως Ευανθίας Μάγνη η οποία μας εκπλήσσει με τον Ελληνικό και Τούρκικο στίχο της, και η μοναδικότητα της φωνής του Στέλιου Διονυσίου, δημιούργησαν έναν Αληθινό Λαϊκό Δίσκο που απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από την ελληνική δισκογραφία.
Ως προάγγελος της δουλειάς αυτής, κυκλοφορεί το τραγούδι “Νιώσε με” και θυμίζει τα μεγαλεία της εποχής του καλού λαϊκού τραγουδιού.
Στο CD θα υπάρχουν επίσης δύο ντουέτα, ένα με την Δόμνα Κουντούρη το “Θα σ’ αγαπώ”, και ένα με την Göknur το “Νιώσε με” .
Bonus track στο CD το “Sensiz olmuyor”, ένα τραγούδι με Τούρκικο -αυτή τη φορά- στίχο της Ευανθίας Μάγνη, σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια και την ερμηνεία της Göknur.
Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Next Records με το περιοδικό “Πίστα”.

Τίτλος CD: “Εσένα αγάπησα”
Καλλιτέχνης: Στέλιος Διονυσίου
Νέο τραγούδι: “Νιώσε με”
Μουσική: Ζωή Τηγανούρια / Στίχοι: Ευανθία Μάγνη

Μπορείτε να το ακούσετε πατώντας  εδώ

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.