Προτείνουμε

Η Ιστορία του Μάγου χωρίς όνομα

10527320

Ένα ξεχωριστό βιβλίο, το παραμύθι Η ιστορία του μάγου χωρίς όνομα του συγγραφέα Μιχάλη Κουρούβανη, “γεννήθηκε” στα ατελιέ του iWrite.gr και πλέον κυκλοφορεί για όλο το ελληνικό και κυπριακό αναγνωστικό κοινό. Πρόκειται για ένα παραμύθι που απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους αναγνώστες.

Τα εκδοτικά μας ατελιέ ανέλαβαν τη φιλολογική επιμέλεια, τον σχεδιασμό της μακέτας εξωφύλλου και οπισθοφύλλου, την καλλιτεχνική σελιδοποίηση και την τυπογραφική παραγωγή ενός εξαιρετικά καλαίσθητου βιβλίου, το οποίο ξεχωρίζει (όπως και τα υπόλοιπα βιβλία μας) για την ποιότητα του χαρτιού που χρησιμοποιήθηκε και τη γενικότερη αίσθηση “πολυτέλειας” που αποπνέει στο εξώφυλλο και στις 50 σελίδες του (διαστάσεων 14 x 21 εκατοστών). Επιπλέον, η εκδοτική μας ομάδα έχει αναλάβει την καλλιτεχνική σχεδίαση promo υλικού για τα book events του βιβλίου που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

κείμενο οπισθοφύλλου
Ίντελμιρ… εκεί που η ομορφιά ξεπερνά το μεγαλείο των ουρανών όπου η πανίσχυρη φυλή των μάγων κάποτε κατοικούσε. Εκεί όπου τα δάση είναι ακόμα νέα και οι καταπράσινες πεδιάδες απλώνονται γύρω τους.
Στον μαγικό αυτό τόπο, μια ιστορία αγάπης εξελίσσεται μεταξύ ενός νεαρού και ατίθασου μάγου και μιας νεράιδας, που λόγω της φύσης της ζει μακριά απ’ το φως του ήλιου. Αυτή είναι η ιστορία του μάγου χωρίς όνομα, όπου οι απεγνωσμένες του προσπάθειες να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί, πυροδοτούν μια σειρά γεγονότων που τελικώς τον οδηγούν στην απόγνωση.
Τι αποτέλεσμα θα έχουν, σε αυτόν και στους γύρω του, οι αποφάσεις που θα πάρει μιας και είναι αντίθετες με τους νόμους και τις παραδόσεις της φυλής του;

γνωρίστε τον συγγραφέα…
Ο Μιχάλης Κουρούβανης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1981. Ένα χρόνο αργότερα η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στο Ζευγολατιό, ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας. Μεγάλωσε ακούγοντας τα παραμύθια της γιαγιάς και πλάθοντας με την φαντασία του κόσμους, πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ το περιβάλλον γύρω του ήταν ο καλύτερος σύμμαχος σε συνδυασμό με την παιδική ανεμελιά.
Το παιχνίδι, μια βόλτα στην εξοχή, μια εξερεύνηση, ήταν μέρος του καθημερινού προγράμματος, όπως επίσης η ζωγραφική και το διάβασμα. Ασχολήθηκε με το χειροποίητο κόσμημα, την αγιογραφία ενώ παράλληλα εργαζόταν για να ζήσει. Τελικά, όμως, η αγάπη για το βιβλίο τον ώθησε στο να κάνει και εκεί μια προσπάθεια. Αυτή λοιπόν είναι και η πρώτη

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.