Προβλέψεις

ZΩΔΙΑ 8-5-2015

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 8-5-2014

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Απόφυγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Αφήστε καινούργιους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας ομορφύνουν τη ζωή. Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ 8-5-2014

Αποφύγετε τις σειρήνες του εύκολου κέρδους και προσέξτε ένα παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας ζωή να έρθει σε σύγκρουση με την προσωπική. Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 8-5-2014

Θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα ξεπεράσετε και να προχωρήστε μπροστά. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα συμβούν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς μαζί τους. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 8-5-2014

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα γίνετε πιο ερωτικοί και πιο στοργικοί με στο σύντροφο σας, διαλύοντας του ορισμένες υποψίες που είχε για σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι καλή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις όμως δεν κινδυνεύουν και θα μπορέσετε να κρατηθείτε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας καβγάδες με τον σύντροφο σας και να λύσετε με διάλογο τα προβλήματα που έχετε.

ΛΕΩΝ 8-5-2014

Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δείτε ότι κάποια σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και θα πάρετε τα πάνω σας. Τα οικονομικά θα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές σας και θα ευνοηθούν ιδιαιτέρα. Το ταίρι σας θα αναζητά όλο και περισσότερο πράγματα από εσάς, κάνοντας σας να αναρωτιέσετε αν είσαστε σε θέση να του τα προσφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 8-5-2014

Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων από κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Προς το τέλος της βδομάδας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε περισσότερο. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας, γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας. Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ 8-5-2014

Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι επιδιώξεις σας μπορούν να ευοδωθούν με μεγάλη ευκολία αυτό το διάστημα γι’αυτό κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Προσέξτε πολύ και τις όποιες μετακινήσεις σας, ελέγξτε σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε εκπλήξεις. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 8-5-2014

Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κουραστείτε πολύ με τις ευθύνες που θα αναλάβετε, γι αυτό θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 8-5-2014

Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Επίσης, δεν αποκλείετε να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα οργανωθείτε καλύτερα και θα μπείτε σε πρόγραμμα περιορισμού των εξόδων σας, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να διώξετε οφειλές και χρέη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική και αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 8-5-2014

Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Να ξέρετε όμως ότι στο τέλος θα αποδειχθούν ότι ήταν θετικές για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σας. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά. Σχεδιάστε ένα ταξίδι σε ένα ήσυχο μέρος και πάρτε μαζί το σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 8-5-2014

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται αρκεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και τη γοητεία σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα.

ΙΧΘΕΙΣ 8-5-2014

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κεφάλαια και επενδύσεις. Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

About the author

melenios