Προβλέψεις

ΜΗΝΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑ ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ
Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα σε προβληματίσει η συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το πρώτο δεκαπενθήμερο για να πάψουν οι νύχτες σου να είναι μοναχικές. Αν έχεις σχέση, προσοχή στις 14/5 γιατί η Πανσέληνος θα δυσκολέψει την επικοινωνία με το σύντροφο.Η επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία στις 20/5 ευνοεί τις επαγγελματικές επαφές προκειμένου να προωθήσεις τους στόχους σου. Από τις 10 έως τις 24/5 τα οικονομικά σε προβληματίζουν. Τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες και εστίασε στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων.Προσοχή στην Πανσέληνο, η οποία θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό θα προκαλέσει κλυδωνισμούς στη σχέση σου φορτίζοντας την ατμόσφαιρα. Η επικοινωνία με τον σύντροφο θα είναι αρκετά προβληματική. Ευτυχώς η αρνητική της επήρεια διαρκεί μέχρι τις 17/5. Αν δεν έχεις σχέση, εκμεταλλεύσου το τελευταίο δεκαήμερο για να κάνεις νέες γνωριμίες.ο πρώτο δεκαπενθήμερο το εργασιακό παρασκήνιο οργιάζει και θα ήταν συνετό να μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου. Μέχρι τις 17/5 χρειάζεται προσοχή, καθώς θα είσαι επιρρεπής σε ατυχείς οικονομικούς χειρισμούς. Μετά τις 20/5 ο Άρης επανέρχεται σε ορθή πορεία και ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών, αλλά και την αλλαγή των εργασιακών συνθηκών. Προσοχή στις μετακινήσεις στην Πανσέληνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 8/5 ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή, καθώς ενισχύει τη γοητεία σου και αυξάνει τις πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, είναι καλό διάστημα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές. Το πρώτο δεκαήμερο θα είναι έντονο, καθώς θα έχεις επαφές και συζητήσεις για την υλοποίηση των στόχων σου. Κοντά στις 14/5 όμως το εργασιακό παρασκήνιο θα καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να ανατρέψει τα σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28/5 θέτει τις βάσεις για ένα εξαιρετικά δημιουργικό β’ εξάμηνο.Προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου στις 24/5 στην Πανσέληνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό ενισχύει την κυκλοθυμική σου διάθεση φέρνοντας στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου. Απόφυγε να πάρεις τώρα αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Πιθανόν να επανακάμψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Αν είσαι μόνη, το διάστημα 17-25/5 είναι ευνοϊκό για νέες γνωριμίες.Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και η επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία από τις 20/5 σου δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό για να διεκδικήσεις την επίτευξη των στόχων σου. Το γ’ δεκαήμερο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.Η Πανσέληνος στις 24/5 στον Σκορπιό θα ενισχύσει την ψυχική σου φόρτιση.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό είναι ιδιαίτερα πιεστική, ευτυχώςόμως η επήρειά της δεν κρατά πολύ. Εκμεταλλεύσου την προστασία του Ερμήαπό τις 15/5 για να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου και ναβρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας. Αν είσαι μόνη, το γ’ δεκαήμερο είναιπιθανόν να σε συγκινήσει ερωτικά ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ήαρκετά μεγαλύτερό σου. Το πέρασμα του Ερμήστους Διδύμους στις 8/5 υπόσχεται εξελίξεις στην καριέρα και θα είναιαναμφίβολα ένας από τους πιο δραστήριους μήνες της χρονιάς. Ειδικά τοδιάστημα 17-28/5 είναι θετικό για να πετύχεις τους στόχους σου. ΗΠανσέληνος στις 14/5 πιθανόν σε προκαλέσει εντάσεις με συνεργασίες.Προσοχή στις μετακινήσεις στην Πανσέληνο στις 14/5.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους αυξάνει τη γοητεία σου καιυπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Με τηνΠανσέληνο στον Σκορπιό στις 14/5 να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά σουκαι να μην επιτρέψεις σε τρίτους να παρέμβουν στη σχέση σου με τονσύντροφο. Αν είσαι μόνη, μετά τις 17/5 ευνοούνται οι νέες συνεργασίες.Ηεπαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία στις 2/5 σε γεμίζει δυναμισμό καιαυτοπεποίθηση για να πετύχεις τους στόχους σου. Χρειάζεται όμως να είσαιπροσεκτική με τους όρους των επαγγελματικών συμφωνιών που θα κάνεις,ειδικά το α’ δεκαπενθήμερο, για να μην εκτεθείς. Τακτοποίησε άμεσαοικονομικές εκκρεμοτήτες.Άρχισε άμεσα κάποιο σπορ και πρόσεχε τη διατροφή σου.

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους από τις 8/5 θα σε βοηθήσει νααποκαταστήσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου και να επιλύσετε τιςδιαφορές σας. Αν είσαι μόνη, μετά τις 17/5, η ερωτική σου ζωή υπόσχεταιευχάριστες εκπλήξεις. Η ατμόσφαιρα στονεργασιακό χώρο εξακολουθεί να είναι τεταμένη, καθώς καλείσαι νααποδεικνύεις συνεχώς τις δυνατότητές σου. Η Πανσέληνος στις 14/5 θαφέρει καθυστερήσεις, ενώ η Νέα Σελήνη στις 28/5 στους Διδύμους ευνοείτην αύξηση των εσόδων σου. Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 11-18/5 στις αλλεργίες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στις 14/5 στο ζώδιό σου προκαλεί συναισθηματική φόρτισηκαι η ερωτική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, χωρίς αυτό νασημαίνει ότι σε ικανοποιεί απόλυτα η πορεία της σχέσης σου. Πιθανόν,αυτό το διάστημα να έρθουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα τηςσυναισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι μόνη, μετά τις 18/5 ένα νέο πρόσωπομπαίνει στη ζωή σου για να την αναστατώσει ευχάριστα.Η παρουσία Ερμή στους Διδύμους από τις 8/5 προμηνύει έντονηκινητικότητα και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στις14/5 σε καλεί να τιθασσεύεις τον παρορμητισμό σου και να ακολουθήσειςτους κανόνες του επαγγελματικού παιχνιδιού. Μετά τις 18/5 είναι πιθανέςοι καθυστερήσεις στην τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση, ιδιαίτερα πριν από τις 14/5.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοπέρασμα του Ερμή στους Διδύμους στις 8/5 υπόσχεται έναν ερωτικό μήνατόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Ωστόσο, ηΠανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό θα προκαλέσει εντάσεις στησυναισθηματική σου ζωή, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια λάθη τουπαρελθόντος.Η παρουσία του Ερμή στουςΔιδύμους από τις 9/5 αυξάνει τον προβληματισμό σου για θέματα δουλειάςκαι σε ωθεί σε δράση. Η Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό δεν αφήνειπεριθώρια για λάθη και ψευδαισθήσεις. Μετά τις 20/5 να είσαι έτοιμη γιανα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο συνεχίζει να λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό εστιάζει την προσοχή σου στησυναισθηματική σου ζωή. Το πρώτο δεκαπενθήμερο χρειάζεται προσοχή, καθώςδεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, ο Μάιος δενενδείκνυται για να ενδώσεις στο φλερτ κάποιου που σε πολιορκεί ερωτικά.Φόρτος εργασίας και αυξημένη κινητικότητα θα χαρακτηρίσουν το α’εικοσαήμερο προκειμένου να διευθευτήσεις επαγγελματικές και οικονομικέςεκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στις 14/5 ενισχύει το εργασιακό παρασκήνιοκαι καλό θα ήταν να αποφύγεις την ανοιχτή σύγκρουση με συνεργάτες. Στατέλη του μήνα είναι πιθανό να υλοποιήσεις έναν σημαντικό σου στόχο.Η Πανσέληνος στις 14/5 εστιάζει σε θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΜάιος, μετά τις εξελίξεις που έφερε ο Απρίλιος, έρχεται να καταγράψεικαι να αποκαταστήσει τις ζημιές. Η Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιόαπογειώνει τη λίμπιντο, αλλά και τις προσδοκίες για έναν νέο,συναρπαστικό έρωτα, αν είσαι μόνη. Εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοιαγια να φλερτάρεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Πανσέληνος στις 14/5 φορτίζει την ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο,καθώς η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου γίνεται προβληματική και οφόρτος εργασίας συνεχώς αυξανόμενος. Χρειάζεται να γίνεις περισσότεροευέλικτη προκειμένου να ανταποκριθείς στα νέα δεδομένα. Στις 17/5απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα κύρους.Ξεκίνησε τώρα κάποιο είδος άθλησης για να είσαι σε φόρμα μετά τις 18/5.

ΙΧΘΕΙΣ
Ουδέτερο θα είναι το ερωτικό σκηνικό του Μαΐου, καθώς τίποτε ενδιαφέρονδεν φαίνεται να διαταράσσει τη ρουτίνα είτε έχεις σχέση είτε όχι. ΗΠανσέληνος στις 14/5 στο Σκορπιό ενισχύει τη μελαγχολική σου διάθεση. ΗΝέα Σελήνη στις 28/5 στους Διδύμους δίνει υποσχέσεις για ένα καυτό,ερωτικό καλοκαίρι.Ο Μάιος θα είναι έναςμήνας έντονου προβληματισμού, όσον αφορά θέματα καριέρας αλλά καιχρημάτων. Η Πανσέληνος στις 14/5 σε καλεί να βάλεις σε τάξηεπαγγελματικές εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα. Επιστράτευσε τοδεδομένο επικοινωνιακό σου χάρισμα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλάκαι για να αντιμετωπίσεις το έντονο εργασιακό παρασκήνιο.Να είσαι προσεκτική στις μετακινήσεις.

About the author

melenios