Προβλέψεις

Ζώδια 4-4-2014

ΛΕΩΝ 4-4-2014
Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να χαλάσει την καλή σας διάθεση. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα, για να του διαλύσετε τις αμφιβολίες που θα του δημιουργηθούν για την πορεία της σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 4-4-2014
Από το άγχος και την ανασφάλεια που νιώθετε, θα δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να κινείστε με καθαρό μυαλό για να τα βγάλετε πέρα. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι.

ΖΥΓΟΣ 4-4-2014
Δεν αποκλείετε ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας δημιουργήσει αναστάτωση. Θα ασκήσετε έντονη γοητεία στο περίγυρο σας και θα σαγηνεύσετε κάποια πρόσωπα…. Μην παρασυρθείτε αυτό το διάστημα από τις σειρήνες του εύκολου κέρδους και προσέξτε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Στην προσωπική σας ζωή, θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 4-4-2014
Εφαρμόστε κάθε πρωτόπυπη ιδέα σας και δεν θα χάσετε. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Προσπαθείστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Σε αρκετούς από εσάς μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε σχέση με διακανονισμούς ή επενδύσεις, γι αυτό χρειάζεται προσοχή. Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 4-4-2014
Αυξημένη η ευαισθησία και διορατικότητα σας σήμερα. Θα πρέπει να φτιάξετε έτσι το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους, στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Στα ερωτικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και τι σας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής για να δείτε αν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσετε μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 4-4-2014
Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας, γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν, ότι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 4-4-2014
Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Περιοριστείτε μόνο σε απαραίτητες αγορές και φροντίστε να έχετε πάντα ένα απόθεμα στην άκρη. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.

ΙΧΘΕΙΣ 4-4-2014
Αυξημένοι θα είναι οι ρυθμοί σας στον επαγγελματικό τομέα αυτό το διάστημα. Εξακολουθεί να υπάρχει ένας οργασμός σκέψεων και συζητήσεων που γίνονται στο παρασκήνιο γύρω από τα επαγγελματικά σας θέματα. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Στα οικονομικά σας καλείστε να πληρώσετε λάθη προηγούμενων μηνών, γι΄ αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με σύνεση και όχι να οδηγηθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

About the author

melenios

Leave a Comment