Προβλέψεις

Ζώδια 31-3-2014

ΚΡΙΟΣ 31-3-2014
Αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις στον χώρο της δουλειάς. Έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα. Θα εκδηλωθούν διάφορες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με διπλωματία, για να βγείτε στο τέλος εσείς κερδισμένοι. Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ 31-3-2014
Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους. Θέματα πολύ προσωπικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 31-3-2014
Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας, αφού στον εργασιακό χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε και θα σκεφτείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για άχρηστες αγορές. Περιορίστε την τάση σας για υπεραισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 31-3-2014
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Κινηθείτε συντηριτικά στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε.Στα αισθηματικα τα πραγματα δεν πανε και τοσο καλα.

ΛΕΩΝ 31-3-2014
Διώξτε τον εγωισμό σας και δεχτείτε την κριτική των δικών σας ανθρώπων για τα λάθη που έχετε κάνει και με ώριμο μυαλό οργανώστε τις επόμενες σας κινήσεις. Θα έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα εισπράξετε την αναγνώριση σας σε συνδυασμό με κάποια αύξηση ή προαγωγή. Μια τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης δεν αποκλείεται να νιώσετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο. Οι εργένηδες, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και την ομορφαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 31-3-2014
Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα. Σχέδια και ιδέες που έχετε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, καθυστερούν και αυτό σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να απαλλαχτείτε γρήγορα από παλιές εκκρεμότητες που έχουν τυχόν απομείνει από προηγούμενα χρόνια και αφορούν θέματα επαγγελματικά σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ 31-3-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 31-3-2014
Θα συμβούν περίεργες συμπτώσεις και θα συναντήσετε ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σας και θα αναστατωθείτε. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Περιορίστε τα έξοδά σας και εφαρμόστε μια συντηρητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. Πολλά από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορούν να βρουν τη λύση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 31-3-2014
Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 31-3-2014
Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να φτάσετε στην κορυφή ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα που επικρατεί πολύ παρασκήνιο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα με τους συνεργάτες σας με διπλωματικό τρόπο και πειθώ, αποφεύγοντας ακραίες αντιπαραθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 31-3-2014
Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και σύντομα θα δικαιωθείτε. Προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, γιατί αργότερα θα το βρείτε μπροστά σας.

ΙΧΘΕΙΣ 31-3-2014
Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εκφραστείτε καλύτερα και θα πετύχετε θετικά αποτελέσματα με την εφαρμογή των σχεδίων σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Περιορίστε τις σπατάλες. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας.

About the author

melenios

Leave a Comment