Προβλέψεις

Ζώδια 3-4-2014

ΚΡΙΟΣ 3-4-2014
Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, αν δε θέλετε να το χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 3-4-2014
Έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 3-4-2014
Αιφνιδιασμοί και ανατροπές σε θέματα καριέρας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 3-4-2014
Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και αν είναι δυνατόν να ξεκουραστείτε. Η ερωτική σας ζωή για εσάς που έχετε σταθερό δεσμό, θα αρχίσει να σταθεροποιείται καθώς έχετε ξεκαθαρίσει τα προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας και τώρα μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή μεταξύ σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει.

ΛΕΩΝ 3-4-2014
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στους οικονομικούς διακανονισμούς που συμφωνείτε με τρίτους γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη φανούν συνεπείς τη στιγμή που πρέπει. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήστε μπροστά και να έχετε επιτυχίες. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε. Στον ερωτικό τομέα καλό θα ήταν να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 3-4-2014
Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Μια γενικότερη αύξηση των εσόδων σας είναι πολύ πιθανή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε. Προσπαθείστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ 3-4-2014
Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 3-4-2014
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντό σας ανεβασμένη στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 3-4-2014
Βάλτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας με τις υποχρεώσεις που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια στιγμή τα σχέδια σας. Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες για να αποφύγετε τα λάθη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για πολλούς από εσάς θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να χαλαρώσετε όσο υπολογίζατε. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά σας, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι στενείς συγγενείς να σας επιβαρύνουν με ανάκγες που δεν είχατε υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 3-4-2014
Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε συναντήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η δημιουργικότητα σας θα είναι έντονη και θα δεχτείτε και τη στήριξη των συνεργατών σας πάνω σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά σας και θα πρέπει άμεσα να λάβετε τα μέτρα σας και να προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 3-4-2014
Αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται για εσάς αυτήν την περίοδο. Οπλιστείτε με υπομονή και αναβάλετε τις όποιες κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα . Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε.Συναισθηματικα δεν υπαρχει τιποτα το σπουδαιο

ΙΧΘΕΙΣ 3-4-2014
Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

About the author

melenios

Leave a Comment