Προβλέψεις

Ζώδια 26-3-2015 από τον Γιώργο Αναλυτή

ΚΡΙΟΣ 26-3-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα, οπού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να διακριθείτε ή για να κάνετε μια σημαντική επιτυχία. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας, γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα προβληματιστείτε για το πως θα τα καλύψετε. Το θέμα δεν είναι να περνάτε μόνο εσείς καλά, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι.

ΤΑΥΡΟΣ 26-3-2014
Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που από καιρό τώρα θέλατε. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και τα λόγια που λέτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 26-3-2014
Μεθοδεύστε προσεκτικά και με υπομονή τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σας απασχολεί ιδιαιτέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 26-3-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Στα επαγγελματικά σας θα αυξηθούν οι ευθύνες σας αφού θα σας αναθέτουν πολλές φορές και δουλειές άλλων συνεργατών σας γιατί εκείνοι θα αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν.

ΛΕΩΝ 26-3-2014
Η φαντασία και η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές. Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Παράλληλα θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα. Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε κάπως την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 26-3-2014
Δείξτε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα πάρετε την επιβράβευση που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκετε στο ζενίθ. Ορισμένοι από εσάς, θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στον ερωτικό τομέα οι ανασφάλειες ή κάποια προβλήματα που έχετε με τη σχέση σας μπορεί να σας έχουν κάνει λίγο εγωιστές και να λειτουργείτε σπασμωδικά.

ΖΥΓΟΣ 26-3-2014
Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα προκύψουν, οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Μόνο αν είστε ψύχραιμοι και υπονομονετικοί, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μετριάσετε τη ζήλια σας και να δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 26-3-2014
Είναι κατάλληλη περίοδος, έτσι ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Μην ξεσηκωθείτε όμως και αρχίστε και σκορπάτε τα χρήματα σας αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 26-3-2014
Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Κινηθείτε όμως με οδηγό τον ρεαλισμό και λαμβάνοντας υπόψιν τις γενικότερες συνθήκες. Προσέξτε να μην δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Αγαπητοί αδέσμευτοι αλλάξτε διάθεση και η τύχη δε θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 26-3-2014
Δώστε προσοχή στη ψυχική σας υγεία και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Όσοι είχατε κάποια παλαιότερα προβλήματα υγειάς και τα είχατε αμελήσει μπορεί τώρα να επανέλθουν και να χρειαστούν αντιμετώπιση. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 26-3-2014
Η καριέρα σας απαιτεί την προσοχή σας, γι αυτό αποφύγετε να κάνετε παράτολμες κινήσεις και μην κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις. Θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, γι΄ αυτό προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε. Οι προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Στα οικονομικά μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ 26-3-2014
Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Προσπαθείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά – σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

About the author

Panos Melenios

A humble media master fron Brooklyn NY, amazed from the beauty and the history of Greece (Hellas) decides to invest in a local radio production, based in privately owned broadcasting technology from the U.S.

Leave a Comment