Προβλέψεις

Ζώδια 13-4-2014

ΚΡΙΟΣ 13-4-2014
Η επαγγελματική σας ζωή εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ 13-4-2014
Αποφύγετε εντάσεις με τους συνεργάτες σας γιατί θα νιώσετε να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις μέσα στην δουλειά σας και δεν πρέπει να ξεσπάσετε στους άλλους. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Μια διάθεση απομόνωσης μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο. Προσπαθείστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 13-4-2014
Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη Οι προϋποθέσεις είναι οι κατάλληλες για ικανοποιήσετε τις όποιες επιθυμίες σας και γιατί όχι να αναγεννηθείτε μέσα από τον έρωτα. Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 13-4-2014
Να είσαστε περισσότερο οργανωτικοί και υπομονετικοί και να μην κάνετε πίσω στα εμπόδια που συναντάτε. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις που είχατε μέχρι στιγμής, κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική για το που πετύχατε και που όχι, αναζητώντας τους λόγους και συνειδητοποιώντας τα λάθη που κάνατε. Με τόσες επαγγελματικές υποθέσεις να αποσπούν την προσοχή σας αυτό το διάστημα ο έρωτας για εσάς θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ 13-4-2014
Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος. Στον οικονομικό σας τομέα, θα είστε πολύ επιρρεπείς με τη διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 13-4-2014
Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σας θα στενέψουν τα περιθώρια, θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πληρώνετε…. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ 13-4-2014
Αποφύγετε κόντρες με τον σύντορφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Οι αδέσμευτοι κάντε λίγο υπομονή και θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, είτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ή να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Προσέξτε γιατί θα έχετε νεύρα λόγω του φορτωμένου προγράμματος σας και θα ξεσπάτε με το παραμικρό στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 13-4-2014
Ανταγωνισμοί, εντάσεις αλλά και εχθρικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές αυτό το διάστημα αρκεί να το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Παράλληλα θα αναζητήστε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία έχετε καιρό να δείτε και θα αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 13-4-2014
Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση απομόνωσης, εσωστρέφειας και περίεργες διαθέσεις. Η καριέρα σας απαιτεί την προσοχή σας, γι αυτό αποφύγετε να κάνετε παράτολμες κινήσεις και μην κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Στην εργασία σας, θα κινείστε με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανατρέπουν το πρόγραμμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 13-4-2014
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε και να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 13-4-2014
Οι αδέσμευτοι θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Παράλληλα θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στη ζωή σας και ένα άλλο καινούργιο θα ανοίξει. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΕΙΣ 13-4-2014
Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς με τρίτους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά ραντεβού ή να κλείσετε συμφωνίες που καθυστερούσαν το τελευταίο διάστημα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες και τους ανώτερους σας.

About the author

melenios