Προβλέψεις

Ζώδια 11-4-2014

ΚΡΙΟΣ 11-4-2014
Να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και η ανταμοιβή θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Ενα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Στον εργασιακό σας χώρο καλείστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα νιώσετε πιεσμένοι και κουρασμένοι αφού θα δουλεύετε παραπάνω ώρες για να μπορέσετε να διευθετήσετε τα θέματα που σας έχουν αναθέσει.

ΤΑΥΡΟΣ 11-4-2014
Ίσως τώρα να μην μπορέσετε να αποφύγετε τον έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό από κάποιες ενέργειες των συναδέλφων σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Τα άστρα προβλέπουν για τα ερωτικά σας, ότι οι δεσμευμένοι θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους και αγάπης με τον σύντροφο σας και θα πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 11-4-2014
Αμφιβολίες και έντονα διλλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιες πληγές του παρελθόντος. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 11-4-2014
Εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας και δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν. Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

ΛΕΩΝ 11-4-2014
Όσοι από εσάς ασχολείστε με γραπτά, το εμπόριο και την επικοινωνία δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και ελέγξτε καλά όλες τις λεπτομέρειες. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 11-4-2014
Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Οι τελικές συμφωνίες και τα αποτελέσματα τους, θα αρχίσουν να αποδίδουν σταδιακά από το φθινόπωρο και μετά. Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Παράλληλα, προσπαθήστε να διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας, ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ 11-4-2014
Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βιώσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφο σας. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Συλλέξτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά προχωρήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 11-4-2014
Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να ανακαλύψετε πράγματα που δε θα είναι ευχάριστα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει αντιφατικές τάσεις. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 11-4-2014
Βάζετε νέες προκλήσεις μπροστά σας και νιώθετε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με τις επιδόσεις σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κινηθείτε σε γνώριμα για εσάς μονοπάτια αν θέλετε να διώξετε την ανασφάλεια και το άγχος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 11-4-2014
Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Περιοριστείτε μόνο σε απαραίτητες αγορές και φροντίστε να έχετε πάντα ένα απόθεμα στην άκρη. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 11-4-2014
Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας, αφού στο παρελθόν σας έχουν αποδείξει την τιμιότητα τους. Προβληματισμοί ή και δυνατές εντάσεις είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσουν την πόρτα σε πολλούς από εσάς και στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν.

ΙΧΘΕΙΣ 11-4-2014
Γνωριμίες σημαντικών ανθρώπων και φίλοι μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμοι για την επιδίωξη των στόχων σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά προχωρήστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι αυτό περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.

About the author

melenios