Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 30-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 30-4-2014
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή αν θα πρέπει να γίνει αυτό κινηθείτε με επιφυλακτικότητα και μεθοδικότητα. Καινούργια πρόσωπα θα έρθουν για να σας αλλάξουν τη ζωή. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Προσοχή γιατί οι ρήξεις με το ταίρι σας μπορεί να προκύψουν από ασήμαντες αφορμές. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους και θα αναλάβετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ 30-4-2014
Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο…. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας προκειμένου να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν οι δεσμευμένοι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στη δουλειά σας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 30-4-2014
Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 30-4-2014
Μη φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προετοιμαστείτε γιατί το ταίρι σας θα σας κάνει παράπονα ότι το παραμελείτε και δεν ασχολείστε καθόλου μαζί του.

ΛΕΩΝ 30-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει αντιφατικές τάσεις. Παρόλα αυτά εάν κινηθείτε με σύνεση και σοβαρότητα θα καταφέρετε να βρείτε συμφέρουσες λύσεις στα όποια οικονομικά ζητήματα αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλός της βδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 30-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς, που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν.

ΖΥΓΟΣ 30-4-2014
Διανύετε μια πολύ καλή περίοδο όπου ευνοούνται τα δημιουργικά σχέδια και κάποιους στόχους που είχατε βάλει μπορείτε τώρα να τους πραγματοποιήσετε. Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σας, σύντομα θα επιστρέψει και αξίζει να την εμπιστευτείτε. Η επιτυχία σας στο χώρο που κινείστε είναι σίγουρη, αρκεί να μπορέσετε να αναπτύξετε σωστά τις ικανότητες σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Ο τομέας της υγείας ενεργοποιείτε για εσάς . Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα, για να του διαλύσετε τις αμφιβολίες που θα του δημιουργηθούν για την πορεία της σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 30-4-2014
Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες που μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα που θα σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 30-4-2014
Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Θα αντιμετωπίστε κάποιες κόντρες με συναδέλφους αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη διάσταση στα πράγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι κοινωνικές δραστηριότητες θα πολλαπλασιαστούν. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έξοδα θα αυξηθούν και καλό θα είναι να αποφύγετε άσκοπες .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 30-4-2014
Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε μια επαγγελματική κρίση και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Προσέξτε μήπως το άγχος σας, γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και τα λόγια που θα πείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 30-4-2014
Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας οριστικά πια και να προχωρήσετε μπροστά. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα απορροφούν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ 30-4-2014
Εφαρμόστε κάθε πρωτόπυπη ιδέα σας και δεν θα χάσετε. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οπλιστείτε με υπομονή και στο τέλος θα κερδίσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.

About the author

melenios