Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 29-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 29-5-2014
Οι αδέσμευτοι σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι με τους φίλους σας για να χαλαρώσετε. Όσοι από εσάς θέλετε ή είστε σε φάση να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες αυτό είναι ένα καλό διάστημα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπείτε στην διαδικασία να επιλύσετε προβλήματα τώρα. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

ΤΑΥΡΟΣ 29-5-2014
Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση απομόνωσης, εσωστρέφειας και περίεργες διαθέσεις. Επεξεργαστείτε τους στόχους σας, προετοιμάστε τα σχέδιά σας για να είστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσετε όταν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, γι΄ αυτό προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε. Μην αποφασίστε να αλλάξετε χώρο εργασίας τώρα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ 29-5-2014
Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κουραστείτε πολύ με τις ευθύνες που θα αναλάβετε, γι αυτό θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 29-5-2014
Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια στην σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα συμβούν μεγάλες αλλαγές, που ακόμη και αν σας αναστατώσουν, δεν θα είναι τόσο αρνητικές όσο φαίνονται. Στον οικονομικό τομέα, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

ΛΕΩΝ 29-5-2014
Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και περιοριστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εφαρμόσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να θωρακίσετε την υγεία σας. Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη ενώ παράλληλα πάθη και εντάσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα προγραμματίσετε μια κοντινή εκδρομή με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 29-5-2014
Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε διακοπές ενώ όσοι παραμείνετε θα έχετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Στα οικονομικά σας, θα ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνιση σας, αλλά και για κάποιες βραδινές σας εξορμήσεις.

ΖΥΓΟΣ 29-5-2014
Εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας και δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν. Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 29-5-2014
Η περίοδος που διανύετε είναι γόνιμη και αν περιορίσετε τη τάση σας για περιττά έξοδα, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Θα σημειωθεί πρόοδος σε ορισμένα θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό και έχουν «κολλήσει». Οι αδέσμευτοι αφού ξέρετε ότι χωρίς αγάπη νοιώθετε μισοί, μην διώχνετε από δίπλα σας ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας. Στα οικονομικά σας προσπαθείτε εδώ και καιρό να τα σταθεροποιήσετε, αλλά θα αργήσετε να δείτε τα πρώτα θετικά σημάδια καθώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 29-5-2014
Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Μια γενικότερη αύξηση των εσόδων σας είναι πολύ πιθανή. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα με τις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε. Προσπαθείστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 29-5-2014
Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Προς το τέλος της εβδομάδος κάποιο φιλόδοξο σχέδιο σας φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί και αυτό δίνει φτερά στα όνειρα σας και ανεβαίνει η αισιοδοξία σας. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής. Στον οικονομικό σας τομέα, φρόντιστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προυπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 29-5-2014
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Φροντίσετε να είσετε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας, για να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσετε στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ 29-5-2014
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι με τους συνεργάτες σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στη διευθέτηση των ζητημάτων που σας απασχολούν και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας.

About the author

melenios