Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 29-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 29-4-2014
Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να κινείστε με καθαρό μυαλό για να τα βγάλετε πέρα. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ 29-4-2014
Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη διπλωματία για να μη χαλάσετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες Οικονομικές και δικαστικές υποθέσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν τώρα με τους καλύτερους όρους. Παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 29-4-2014
Επιχειρηματικά ή και συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουελειά σας. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 29-4-2014
Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και υποστείτε τελικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είστε πολύ «μαζεμένοι» και πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος. Συνεχίσετε να προσπαθείτε και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ 29-4-2014
Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 29-4-2014
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα όποια σχέδιά σας. Κατανικήστε αυτήν την τάση για να μην χαθούν σημαντικές ευκαιρίες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από το παρελθόν, καταστάσεις που έχετε βιώσει με τους συντρόφους σας, που θα επηρρεάσουν αρνητικά την διάθεση σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα.

ΖΥΓΟΣ 29-4-2014
Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να βρείτε ανθρώπους που σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίοιυ, θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και να νοιώθετε ασφάλεια μέσα στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα συμβούν, για να βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 29-4-2014
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω, σύντομα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να πετύχετε περισσότερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στη δουλειά σας, όσο βελτιώνετε τις γνώσεις σας τόσο καλύτερες ιδέες θα έχετε και τόσο μεγαλύτερα άλματα θα κάνετε στην καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 29-4-2014
Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον συντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 29-4-2014
Εκφραστείτε με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσετε. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βάλατε σε κίνδυνο το μόνιμο δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 29-4-2014
Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Με τον δυναμισμό σας θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας ο,τι θελήσετε. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ 29-4-2014
Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

About the author

melenios