Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 28-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΑΡ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 28-4-2014
Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Στα αισθηματικά σας, σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει μέσα στη σχέση σας και μη ρίχνετε συνέχεια τις ευθύνες στο σύντροφο σας. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε τώρα να τα βρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα.

ΜΟΣΧΑΡ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 28-4-2014
Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του.

ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 28-4-2014
Αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο σας γιατί οι μέρες είναι δύσκολες και για τους δύο σας. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εικόνας σας και την επανεξέταση των σχεδίων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.

ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ 28-4-2014
Από την μια θα αισθάνεστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο και από την άλλη θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά.

ΛΙΟΝΤΑΡ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 28-4-2014
Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα παραδεχτείτε τα λάθη σας και θα προσπαθήσετε να καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Στον εργασιακό σας χώρο, θα πιεστείτε πολύ γιατί οι ρυθμοί που θα κινείστε θα είναι κουραστικοί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρωθήκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 28-4-2014
Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας, αφού στον εργασιακό χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε και θα σκεφτείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές. Περιορίστε την τάση σας για υπεραισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα.

ΟΙ ΖΥΓΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 28-4-2014
Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα σας απασχολήσουν κάποια έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε.

ΣΚΟΥΡΠΙΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 28-4-2014
Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας πλησιάσει περισσότερο…. Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

ΤΟΥΞΟΤΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧ 28-4-2014
Ο αισθηματικός τομέας συνεχίζει να είναι προβληματικός και να χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Ο ερωτικός τομέας είναι ο πιο ευνοημένος. Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Χειριστείτε με διπλωματία κάποιες καταστάσεις.Τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, θα πρέπει να αναβληθούν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν.

ΖΥΓΟΥΡ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ 28-4-2014
Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς με τρίτους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά ραντεβού ή να κλείσετε συμφωνίες που καθυστερούσαν το τελευταίο διάστημα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες και τους ανώτερους σας.

ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 28-4-2014
Δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να κάνετε λανθασμένες κινήσεις γιατί θα έχετε αρνητικές επιπτώσεις στη καριέρα σας. Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

ΣΚΟΥΜΠΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 28-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες και δημιουργικές. Προσέξτε λίγο γιατί με τη συμπεριφορά σας οξύνετε καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να τις ξεπεράσετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.

About the author

melenios