Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 27-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 27-5-2014
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Ξεκαθαρίστε ασάφειες που υπάρχουν με ορισμένες συνεργασίες σας και προχωρήστε ακάθεκτοι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιάζετε θα απορροφά το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ 27-5-2014
Απέφυγε εντάσεις και σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Περιμένετε λίγο καιρό ακόμη και να είστε σίγουροι ότι θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να αποδείξετε, τι πραγματικά αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ 27-5-2014
Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες είναι πολύ πιθανές. Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η ανάγκη που νοιώθετε για αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 27-5-2014
Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να επεκταθείτε βάζοντας σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε ψύχραιμοι απέναντι στις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων από κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα θα βελτιώσετε το επίπεδο επαφής σας με τους υφιστάμενους και θα περνάτε πιο ευχάριστα στο χώρο της δουλειάς σας. Τώρα η κατάσταση βελτιώνεται και τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ 27-5-2014
Μετακινήσεις μικρά ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Παλιοί και νέοι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας αυτό το διάστημα ανεβάζοντάς σας την διάθεση. Στα αισθηματικά, όσοι έχετε ένα μόνιμο δεσμό, εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να τις περάσετε με το ταίρι σας, δείχνοντας του αγάπη και τρυφερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 27-5-2014
Εσείς που είστε μόνοι θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες αλλά δεν αποκλείεται να γυρίσετε πίσω σε μια σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πλέον την στήριξη των άλλων, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ 27-5-2014
Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξη μαζί τους και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Βάζοντας τη διαίσθηση σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησύχαστικά για σας. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 27-5-2014
Ειδικά οι αδέσμευτοι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες αρκεί να το επιδιώξουν. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 27-5-2014
Είναι μια καλή περίοδο για να επιλυθούν κάποια πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και τις δυο πλευρές. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι ελέυθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε. Προσπαθήστε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας και να οργανωθείτε καλύτερα, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 27-5-2014
Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Προσοχή στις υπερβολές και οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 27-5-2014
Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Θα πετύχετε πολλά πράγματα σε επίπεδο εργασίας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αλλάζετε κεφάλαιο στη ζωή σας, αναζητώντας το ιδανικό ταίρι για σας. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

ΙΧΘΕΙΣ 27-5-2014
Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Θα πρέπει όμως να λάβετε υπ΄ όψιν, όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσες σας με επιτυχία. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να πάρετε κάποιο δάνειο αυτές τις ημέρες.

About the author

melenios