Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 27-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 27-4-2014
Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ 27-4-2014
Θα ασκήσετε έντονη γοητεία στο περίγυρο σας και θα σαγηνεύσετε κάποια πρόσωπα…. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας. Στα οικονομικά σας τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 27-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 27-4-2014
Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε. Ο έρωτας σας παρασύρει. Προχωρείστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Φροντίστε όσο είναι καιρός να τον πλησιάσετε περισσότερο και να του δείξετε πόσο πραγματικά ενδιαφέρεστε.

ΛΕΩΝ 27-4-2014
Θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί όλα χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και να αποδώσουν τα οφέλη που επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Οι επικρίσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 27-4-2014
Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν ή να σας στεναχωρήσουν. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται στους περισσότερους από εσάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να το επιδιώξετε. Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ 27-4-2014
Είναι ένα καλό διάστημα για να βάλετε σε τάξη την διατροφή σας και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες και εσείς καλείστε να τις εξετάσετε αναλυτικά και να διαλέξετε εκείνη που θα σας προσφέρει μακροχρόνια οφέλη. Ο ερωτικός τομέας είναι στο φόρτε του αυτήν την περίοδο για τους περισσότερους από εσάς . Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 27-4-2014
Μην απογοητευτείτε αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν. Θέματα εργασιακά και υγείας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε . Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Πρέπει να είστε έτοιμοι για θετικές εκπλήξεις και ανατροπές οι οποίες ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 27-4-2014
Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Προσέξτε μόνον να είστε ρεαλιστές και να μην ριψοκινδυνέψετε κάνοντας ριζοσπαστικές ή ανατρεπτικές κινήσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 27-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Στα αισθηματικά σας, σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει μέσα στη σχέση σας και μη ρίχνετε συνέχεια τις ευθύνες στο σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 27-4-2014
Θα εισπράξετε κάποια καθυστερούμενα χρήματα αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε κάνοντας καινούργια έξοδα. Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή ακόμα και να προσβάλλουν τον σύντροφό σας. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΙΧΘΕΙΣ 27-4-2014
Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Οι δύσκολες αστρολογικές τάσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

About the author

melenios