Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 23-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 23-4-2014
Εναλλαγές θα υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ 23-4-2014
Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Εσείς που αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα χρειαστεί να βρείτε νέους τρόπους για να αντιμετωπίσετε το σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 23-4-2014
Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις ειναι λαθος. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις και καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι και να μην ανακατευτείτε καθόλου, επειδή επικρατεί πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας. Κινηθείτε με προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 23-4-2014
Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Μην κάνετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αυτήν την περίοδο. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείτε ότι στις συνεργασίες σας «παίζονται» παιχνίδια, από τα οποία κινδυνεύει η θέση σας. Τα πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ 23-4-2014
Θα νιώσετε πιεσμένοι με κάποιες συνεργασίες που έχετε και θα θελήσετε να τις σταματήσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτές τις σχέσεις καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβάζεστε για το δικό σας καλό. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας, γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας. Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23-4-2014
Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας και αισθηματικων.

ΖΥΓΟΣ 23-4-2014
Αγαπητοί αδέσμευτοι είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να προσπαθήσουν να μπουν ξανά στη ζωή σας για να σας κερδίσουν. Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23-4-2014
Εντάσεις ανατροπές και γενικά δυσκολίες, είχατε βιώσει αρκετοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα. Αισθηματικα καμια αλλαγη τουλαχιστον για αυριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23-4-2014
Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην προβείτε σε κινήσεις αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 23-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 23-4-2014
Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Αισθηματικά, θα υπάρχει εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σας. Αν ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις αυτή την περίοδο. Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες που κατά καιρούς σας πιάνουν και γίνεται πιο δυναμικοί. Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες.

ΙΧΘΕΙΣ 23-4-2014
Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί.

About the author

melenios