Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 22-04-2014

ΚΡΙΟΣ 22-4-2013
Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.

ΤΑΥΡΟΣ 22-4-2014
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έλλειψη συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό να δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και όσοι από εσάς επιδιώξετε το ερωτικό παιχνίδι θα νιώσετε σωματικά και ψυχικά ανανεωμένοι. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 22-4-2014
Μην απογοητευτείτε αν κάποια σχέδιά σας ανατραπούν. Θέματα εργασιακά και υγείας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε . Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Πρέπει να είστε έτοιμοι για θετικές εκπλήξεις και ανατροπές οι οποίες ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22-4-2014
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα περάσουν κάποια κρίση και θα προκύψουν ζητήματα από το παρελθόν, όπου θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσετε. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ 22-4-2014
Καλό θα είναι να περιορίσετε τις ζήλιες και την κτητικότητα για να μην χαλάσετε σχέσεις που αξίζουν. Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση για τους αδεσμευτους εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Προσπαθείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 22-4-2014
Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται αρκετά καλές.

ΖΥΓΟΣ 22-4-2014
Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε μια επαγγελματική κρίση και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Ωστόσο όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση δεν θα έχετε πρόβλημα και οι ισορροπίες θα μπορούν να συντηρηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 22-4-2014
Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι κατάλληλη περίοδος, ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Έχετε λοιπόν τις κεραίες σας σηκωμένες, γιατί θα φτιάξει επικίνδυνα η διάθεση σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας στην εργασία σας και να συντονιστείτε με τις ανάγκες της εποχής. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22-4-2014
Από καιρό περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22-4-2014
Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Έντονο και αρκετά απαιτητικό είναι αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα για τους περισσότερους από εσάς. Η καρίερα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 22-4-2014
Όσοι από εσάς είχατε ή έχετε δυσκολίες σε αυτήν τον τομέα, θα μπορέσετε τώρα να διορθώσετε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στα οικονομικά σας, προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον. Τα αισθηματικα ας μη τα πω καλυτερα………….αχαχαχαχαχαχαχαχ

ΙΧΘΕΙΣ 22-4-2014
Θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή αλλά και την οικογενειακή ήταν και εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο μέσα από έντονους προβληματισμούς και ανησυχίες. Οι αστρολογικές όψεις που διαμορφωθήκαν αυτήν την περίοδο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

About the author

melenios