Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 01-05-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 1-5-2014
Από εσάς εξαρτάται, αν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι’ αυτό θα πρέπει το μυαλό σας να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει γύρω σας. Δεν αποκλείονται και κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Ενώ δεν αποκλείετε να υπάρξουν και μυστικές επαφές ή και μυστικές συμφωνίες. Η κούραση όμως και το άγχος δεν θα σας εγκαταλείψουν ακόμη γι αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ 1-5-2014
Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε, λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Οι επιδιώξεις και οι στόχοι που έχετε βάλει στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να επιτυγχάνονται αυτήn την περίοδο με σχετική ευκολία. Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 1-5-2014
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Ο αισθηματικός τομέας είναι αυτός που δέχεται τις ευνοϊκότερες επιρροές αυτό το διάστημα. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με καινούργιες ευθύνες που θα σας αναθέσουν. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 1-5-2014
Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο.

ΛΕΩΝ 1-5-2014
Ο συντροφος σας θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι πολλές και καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας προκειμένου να βρείτε λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα. Στα οικονομικά σας θα στενέψουν τα περιθώρια, θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πληρώνετε….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 1-5-2014
Δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ 1-5-2014
Οσοι από εσάς θέλετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις γύρω από την σχέση σας, καλυτέρα να το αναβάλετε για αργότερα. Για να γίνει η επιτυχία πραγματικότητα, η συνεργασία είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε με επιχειρήματα τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε, για την προώθηση της δουλειάς σας στους ανώτερους σας. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 1-5-2014
Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Σε πολύ καλά επίπεδα θα κυμανθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις και γενικότερα συμμορφωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 1-5-2014
Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια. Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεπεράστε τις παλιές σας νοοτροπίες και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί ξανά. Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στον σύντροφο σας να κάνετε κινήσεις για να αναθερμάνετε την σχέση σας για να υπάρξει διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 1-5-2014
Αποφύγετε τις σειρήνες του εύκολου κέρδους και προσέξτε ένα παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας ζωή να έρθει σε σύγκρουση με την προσωπική. Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 1-5-2014
Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι προσπάθειες σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα οικονομικά σας κάντε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με το ταίρι σας και θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, «ζωντανεύοντας» το παλιό σας πάθος.

ΙΧΘΕΙΣ 1-5-2014
Κάντε λίγο υπομονή, γιατί θα δείτε πολλά πράγματα στη δουλειά σας να παίρνουν το δρόμο τους και θα κερδίσετε την εύνοια των συνεργατών σας. Ορισμένες φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος με το σύντροφο σας, αφού δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως ακριβώς νιώθετε μέσα σας. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

About the author

melenios