Μυστήρια

Ψυχές και φαντάσματα

Written by milt-man

fantasmata

 

Σε ορισμένες  περιπτώσεις κυρίως βίαιου θανάτου ατόμων, εκτελέσεις, δολοφονίες, αυτοκτονίες, βίαια ατυχήματα, τα μαγνητικά ρευστά του  οργανισμού  διοχετεύονται στα σημεία ακριβώς που επέρχεται ο βίαιος θάνατος. Αυτά τα  σημεία αναπαριστούν – για αρκετό χρόνο – το γεγονός της εκτονώσεως. Σχετική είναι και η λαϊκή θεωρία ότι  «το αδικοχαμένο αίμα βογκάει».

     Μια τέτοια περίπτωση που την είδαν πολλοί, συνέβη το 1965, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Αθήνα, όταν ο  ελαιοχρωματιστής  από την Αργυρούπολη Αλέξανδρος Τσαβαλάς, έπεσε με το μηχανάκι του και χτύπησε σοβαρά  στην άσφαλτο. Στο σημείο που έπεσε, σχηματίστηκε ένα λευκό αποτύπωμα του σώματός του όπως ακριβώς έμεινε μετά το χτύπημα, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Τσαβαλάς πέθανε μετά έξι μέρες, όμως το αποτύπωμά του έμεινε για πολύ καιρό στην άσφαλτο, κι ο κόσμος έτρεχε να δει το φαινόμενο.

  • Το 1918 μια γυναίκα πήδησε από την Ακρόπολη και αυτοκτόνησε στους βράχους. Για πολλές μέρες  η «σκιά» της βρισκόταν αποτυπωμένη στο σημείο που βρήκε το θάνατο.                                                                                                                                                                            
  •  Πέρα  απ όσα έχουμε ήδη  πει  στην  απορρόφηση, λοιπόν, και στη διατήρηση  «των μαγνητικών ρευστών» που με τη μνημόνευση μπορούν να διατηρούνται  «ισχυρά», οφείλονται:

***  Η  εμφάνιση   και  «επικοινωνία» με Αγίους  και τα θαύματά τους. Επειδή εκείνοι  πέθαναν για το καλό, η εμφάνισή τους προκαλεί καλό. Για να επιτύχεις  τη βοήθειά τους  πρέπει να πιστεύεις  πολύ σ αυτό. Οπως κι όταν μπορείς να πιστεύεις πολύ στον  εαυτό σου.  Δεν αποκλείεται  και η «ομαδική αίσθηση» της  παρουσίας τους – τηλεπαθητική επίδραση.

 

 ====  Το φάντασμα της Αικατερίνης Χάουαρντ, 4ης συζύγου του Ερρίκου του 8ου ,  σουλατσάρει  στους διαδρόμους του Λάμπτον Κόρτ,  όπου περνάει  τις διακοπές της η βασίλισσα  Ελισάβετ.

      Η Ελισάβετ   όπως και οι πρόγονοί της πιστεύει στην ύπαρξη φαντασμάτων.

 

***  Η εμφάνιση  φαντασμάτων, σε άτομα  «ειδικής» ευαισθησίας. Τα φαντάσματα βλέπουν ευκολότερα τα σκυλιά και οι γάτες. Τα «ρευστά» που προέρχονται από άτομα που θα ήθελαν να αντιδράσουν, να εκδικηθούν, προκαλούν «κακά φαντάσματα», που όμως δεν έχουν την ικανότητα να δράσουν, αφού δεν έχουν ύλη.  Τις τυχόν επιπτώσεις τις δημιουργεί η δική μας η φαντασία. Την ημέρα το φως του ήλιου  καθηλώνει το εκτόπλασμα.

***   Η απόδειξη  ως αληθινών, ονείρων περί κρυμμένων  θησαυρών ή εικόνων Αγίων. Κάποιος το ήξερε και το «μετέδωσε».

***   Οι « δραστηριότητες» διαφόρων μέντιουμ, που « συλλαμβάνουν» τα ρευστά και μπορούν να τα  «εκπέμψουν» πάλι, ώστε και να φωτογραφηθούν ακόμη.

***  Η δυνατότητα σύλληψης  γεγονότων που έγιναν πριν πολλά χρόνια, χωρίς καν να τάχεις ακούσει.

*** Οι μερικές « επανεμψυχώσεις»  για σύντομα  χρονικά  διαστήματα.

     Στις ίδιες αιτίες της ύπαρξης των «μαγνητικών ρευστών» και της τηλεπάθειας, βασίζονται πολλά άλλα ακόμη, όπως οι ευχές, οι κατάρες, τα μάγια και άλλα.

     Τα πάντα, λοιπόν, υπάρχουν, αλλά χρειάζονται τα «κατάλληλα  άτομα» για να υλοποιηθούν. « Πομπούς» και «δέκτες» που να μπορούν να υποβάλουν και να «υποβληθούν».

      Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά παραδείγματα για κάθε περίπτωση, αλλά όλοι έχουμε κάτι να αφηγηθούμε σχετικά. Ετσι  πιστεύουμε ότι αρκεί μια γενική θεώρηση και διαπίστωση.

 

 

 

πηγή : KOUTOUZIS.GR 

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.