Μυστήρια

Η πυραμίδα της Βοσνίας

bosnian_pyramid_full

Η πυραμίδα της Βοσνίας είναι ελληνική και γι αυτό δεν ακούμε τώρα τίποτα γι αυτήν.

Το Βίσοκο όπου ο Βόσνιος Οσμανάγκικ έχει κάνει τις ανασκαφές βρίσκεται στην αρχαία Ιλλυρία.

Εκεί είναι η πυραμίδα της Βοσνίας. Από την πυραμίδα αυτή, έβλεπαν τότε το βράδυ τον Αρκτούρο -άστρο άλφα του Βοώτη- να εφάπτεται στον ορίζοντα της γης .

 

Ο Αρκτούρος ήταν τότε αειφανής -δηλ. δεν έδυε ποτέ.

Τώρα πάμε για την εξήγηση ότι η πυραμίδα αυτή ήταν Eλληνική. Στην Eλληνική μυθολογία ο Ιλλυριός ήταν ο τελευταίος γιος του Κάδμου και της Αρμονίας.

Γεννήθηκε κατά την εποχή της εκστρατείας εναντίον της Ιλλυρίας, οπότε και η χώρα αυτή πήρε το όνομά του. Προς τα τέλη της ζωής τους, οι γονείς του Ιλλυριού, αλλά και ο ίδιος, έφυγαν από τη Θήβα και πήγαν στην Ιλλυρία.

Εκεί πέθαναν και εκεί ενταφιάσθηκαν. Τους «τάφους» τους, τους έδειχναν στους ιστορικούς χρόνους της αρχαιότητας.

Είπαμε ότι από την πυραμίδα της Βοσνίας που πήγαν εκεί οι Θηβαίοι, έβλεπαν τον Αρκτούρο -άστρο του Βοώτη – που δεν έδυε ποτέ. Από τον Βοώτη λοιπόν δώνανε το όνομα στην Βοιωτία όπου βρίσκεται η Θήβα. Δείτε την δεύτερη φωτο.

Είναι σε ευθεία γραμμή με την πυραμίδα Αιγύπτου, Παρθενώνας, Πύλος , Όλυμπος και το τρίτο σημάδι μετά τον ‘Ολυμπο είναι η πυραμίδα της Βοσνίας.

Στην πυραμίδα εκεί βρέθηκε το Ελληνικό Τετράγαμμα.

Οι  πέτρινες μπάλες που βρέθηκαν στην πυραμίδα είναι ίδια με τις Υπερβόρειας και της Λατινικής Αμερικής .

 

;

 

 

 

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.

Leave a Comment