Γενικά...

Υπάρχουν ώρες στο sex ;

sss

Αναντίρρητα το σεξ είναι φάρμακο ”δια πάσαν νόσο” και επομένως όλες οι ώρες της ημέρας να είναι καλές για ερωτικές περιπτύξεις .

Ωστόσο οι επιστήμονες μελέτησαν την συμπεριφορά του ανθρώπινου οργανισμού κατά τη διάρκεια των στενών επαφών τρίτου τύπου ώρα με την ώρα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι όλες οι ώρες είναι καλές, μια όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι η καλύτερη. Η ιδανική...

Για τους περισσότερους άντρες η καλύτερη ώρα για σεξ θεωρείται το βράδυ. Είναι ώρα χαλάρωσης, η μέρα έχει τελειώσει και μπορούν έτσι πιο άνετα, χωρίς πίεση, να προχωρήσουν στην σεξουαλική πράξη. Κάποιοι θεωρούν την καλύτερη ώρα για σεξ το πρωί.
Αλλά και τις πρωινές ώρες η λίμπιντο των ανδρών  είναι σε πιο ψηλά επίπεδα και μετά τις ερωτικές συνευρέσεις, η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με πολύ θετική διάθεση.

Απελευθερώνεται η ορμόνη της αγάπης

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι οι πρωινές ώρες και συγκεκριμένα η στιγμή που ξυπνάμε είναι η καλύτερη και η πλέον ιδανική για σεξ. Και μάλιστα όπως κάποιοι είπαν χαριτολογώντας ακόμη και μισοξυπνημένοι να κάνετε σεξ αυτό είναι ιδανικό.

Η επιστημονική εξήγηση που έδωσαν είναι πως το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα, με το σεξ απελευθερώνεται από τον εγκέφαλο η ουσία οξυτοκίνη , η περίφημη “ορμόνη της αγάπης”.

Επίσης οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όταν κάποιος κάνει σεξ μόλις ξυπνήσει ο οργανισμός του βρίσκεται σε ένα “νιρβάνα” και απελευθερώνει σημαντικές ποσότητες μιας άλλης ουσίας της Ανοσοσφαιρίνης Α (IgA), η οποία προστατεύει από τις ιώσεις.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ, τα οιστρογόνα στις γυναίκες “χτυπάνε κόκκινο” και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιώνεται η όψη του δέρματος αλλά και των μαλλιών…

 

 

ΠΗΓΗ : iatropedia.gr

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.