Γενικά...

Τα οφέλη του do it with your mouth στις γυναίκες( κατά το κοινώς λεγόμενο oral )

playboy-oralpic

Είναι από τις ερωτικές πράξεις που τρελαίνει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Κάποιες έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι κρύβει όμως κινδύνους για εμφάνιση καρκίνου. Κάποιοι άλλοι επιστήμονες τονίζουν ότι το στοματικό σεξ που κάνει μια γυναίκα στον σύντροφο της, κάνει καλό στην καρδιά της. Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει;

Και ας ξεκινήσουμε με την ευχάριστη πλευρά της… ευχάριστης αυτής πράξης. Δημοσίευση στο περιοδικό Ψυχολογίας Journal of Evolutionary Psychology, αναφέρει ότι ύστερα από έρευνα, διαπιστώθηκε πως όταν μια γυναίκα κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφο της τότε (εκτός φυσικά από την υπέρτατη ευχαρίστηση) και εκείνος νιώθει πως η γυναίκα αυτή του ανήκει και είναι σε εκείνον πιστή (ξυπνάνε τα αρχέγονα ένστικτα) αλλά και η ίδια η γυναίκα απολαμβάνει το συναίσθημα του να χαρίζει ηδονή στον σύντροφο που αγαπά.

Αυτή η ευχαρίστηση που νιώθει η γυναίκα προκαλεί μια σειρά από χημικές αντιδράσεις οι οποίες σε βάθος χρόνου προστατεύουν την καρδιά από προεκλαμψία. Μάλιστα προς επιβεβαίωση αυτών ήρθε να προστεθεί και το επιστημονικό κείμενο στο περιοδικό Journal of Reproductive Immunology στο οποίο επιβεβαιώνεται πως όσο πιο τακτικά κάνει μια γυναίκα στοματικό σεξ στον σύντροφο της, τόσο μικρότερο κίνδυνο διατρέχει με την καρδιά της για προεκλαμψία.

Στον κινέζικο ταοϊσμό, το στοματικό σεξ που προσφέρει ένας άντρας σε μια γυναίκα συνιστά πνευματική άσκηση. Θεωρείται μάλιστα ότι συμβάλλει στην μακροζωία και των δύο.

Κυκλοφορούν φήμες ότι το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει αυτομάτως οργασμό στις γυναίκες. Η αλήθεια όμως είναι ότι ναι μεν βοηθά κάποιες που δυσκολεύονται στον οργασμό τους κατά τη διείσδυση, άλλες, όμως, εύκολες στον οργασμό κατά τη διείσδυση, σπάνια έχουν οργασμό με στοματικό σεξ. Σκοπός όμως του στοματικού σεξ προς μια γυναίκα -που πρέπει να είναι αργό, απαλό και τελετουργικό- δεν είναι ο οργασμός, αλλά η απόλαυση.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Ρυθμίστε το φωτισμό έτσι ώστε εκείνη να μπορεί να βλέπει, αλλά ταυτόχρονα να μην αισθάνεται ότι είναι κάτω από τη λάμπα του γυναικολόγου. Ξαπλώστε την στο κρεβάτι κι εσείς ξαπλώστε μπρούμυτα, με το κεφάλι στο ύψος των γεννητικών της οργάνων. Βάλτε μαξιλάρια κάτω απ’ τη λεκάνη της για να ανασηκωθεί. Αν εκείνη θέλει να κοιτάζει, βάλτε τα μαξιλάρια κάτω απ’ το κεφάλι της. Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη στάση. Αν τώρα θέλει να έχει εκείνη τον έλεγχο, καλύτερη στάση γι’ αυτήν είναι η κάθετη, με τα γόνατα να ακουμπούν το κρεβάτι κι εσείς να ξαπλώσετε με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της. (Αν η φίλη σας δεν είναι καλή στο σπαγκάτο, καλύτερα να ακουμπήσετε ένα μαξιλάρι κάτω απ’ το κεφάλι σας). Η καλύτερη στάση γενικώς είναι να τη γυρίσετε μπρούμυτα, με ένα μαξιλάρι κάτω απ’ την κοιλιά της, και η πιο hot στάση είναι να τη βάλετε στα τέσσερα. Η στάση 69 είναι ιδανική μόνο αν έχετε το ίδιο ύψος – plus ότι δεν σας αφήνει και να συγκεντρωθείτε, για να επιτελέσετε την πνευματική άσκηση…

 

Μη βιάζεστε… Δώστε πρώτα αργά υγρά φιλιά στο εσωτερικό των μηρών της, δαγκώνοντας ταυτόχρονα απαλά και περνώντας το μάγουλό σας πάνω στο εφηβαίο. (Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το στυλ «γένια τριών ημερών» στο στοματικό σεξ δεν προσδίδουν γοητεία – μόνο πόνο). Συνδυάστε το στοματικό σεξ, διεγείροντας ελαφρά τα εσωτερικά και εξωτερικά χείλη του αιδοίου, το άνοιγμα του κόλπου και το σημείο ανάμεσα στο αιδοίο και τον πρωκτό. Καταλήξτε στην κλειτορίδα, είναι το κέντρο των νευρικών απολήξεων. Και βεβαίως μην ξεχνάτε ποτέ ότι είναι πιο ευαίσθητη απ’ το πέος: την αγγίζετε πάντα με γλώσσα χαλαρή και επίπεδη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια γυναίκα από μια σκληρή και μυτερή γλώσσα. Αργότερα, μπορείτε να πιέσετε την κλειτορίδα με λίγο αυξημένη ένταση ή να κάνετε ελαφρά ρουφήγματα. Όχι σε όλες τις γυναίκες όμως.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Το καλύτερο είναι να τη ρωτήσετε. Αν αρχίσει να σας δίνει οδηγίες («πιο χαλαρά», «πιο δυνατά», «πιο γρήγορα», «πιο αργά», «πιο κάτω», «πιο πάνω»), σας έχει βγάλει από μια δύσκολη θέση. Αλλιώς, δοκιμάστε δειλά διάφορες κινήσεις και θα καταλάβετε από τις αντιδράσεις της αν είστε σε καλό δρόμο. Αν τρέμει και έχει σπασμούς στην περιοχή της λεκάνης, είστε. Αν πιάνεται η ανάσα της ξαφνικά, επίσης είστε.

Διαγράψτε οκτάρια με τη γλώσσα πάνω στην περιοχή της κλειτορίδας – είναι μια κίνηση που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Στις περισσότερες επίσης αρέσει, όταν τους κάνουν στοματικό σεξ, να έχουν ένα ή παραπάνω δάχτυλα μέσα στον κόλπο τους. Τα δάχτυλα μπορούν να σας σώσουν επίσης όταν εκείνη δεν λέει να τελειώσει και εσείς χρειάζεστε μια παύση για ξεκούραση. Αν, αντίθετα, όλα δείχνουν ότι κοντεύει να τελειώσει, μην ανεβάσετε την ένταση, δεν είναι απαραίτητο στην περίπτωση των γυναικών, όπως συμβαίνει με τους άντρες. Εδώ οι αργές, αισθησιακές κινήσεις φέρνουν τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα. Εξαρτάται βέβαια πάντοτε από τη γυναίκα, μην το ξεχνάμε αυτό.

Όταν έρθει σε οργασμό, μη σταματήσετε απότομα, ούτε όμως και πολύ αργότερα. Το καλύτερο είναι να εφαρμόσετε σταθερή, ευθεία πίεση, χωρίς άλλες κινήσεις, μέχρι εκείνη να συνέλθει και να σας πει τι μέλλει γενέσθαι. Αν γουστάρετε θα πάτε για δεύτερο γύρο.

Καλή σας απόλαυση !!!!!!!!

 

 

 

 

 

Πηγή : ipanic

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.