Γενικά...

Παιχνίδια αποπλάνησης ( για ενήλικους )

Written by milt-man

G-bed-blackwhite-bodies-couple-kiss-kissing-love-naked-passion-sex-sexy-time_large-1

Τα Συμαντικά κεφάλαια της αποπλάνησης

Η αποπλάνηση μέσα στο μοντέλο

Αυτό που καλούμε τη φάση της αποπλάνησης αρχίζει όταν είναι άνετη αρκετά να εμπλακεί σε σεξουαλική συμπεριφορά (πριν το φιλί) με εσάς, σε ένα μέρος που το σεξ θα μπορούσε να συμβεί. Και τα δύο στοιχεία είναι σημαντικά. Δεν έχει σημασία πόσο σεξουαλικοί είστε, όταν είστε έξω στον κόσμο δεν είστε σε φάση αποπλάνησης.. εκτός κι αν σας αρέσει και τους δύο να κάνετε επίδειξη. Ή αν είναι στο δωμάτιό σας αλλά δεν αφήνει κάτι παραπάνω από φιλί να συμβεί, είστε ακόμη στην άνεση.

Η φάση της αποπλάνησης τελειώνει την πρώτη φορά που κάνετε σεξ. Αν θέλετε να υπάρξει και δεύτερη φορά, προχωράτε στη φάση της σχέσης. (Κεφ. 11). Όπως βλέπετε, η λέξη «σχέση» αναφέρεται στο περιεχόμενο σεξουαλικών συναντήσεων και όχι απαραίτητα σε δέσμευση ή μονογαμία. Όλα αυτά κάνουν την αποπλάνηση μία από τις πιο εύκολες φάσεις να καταλάβετε. Αρχίζετε όταν είναι έτοιμη να εμπλακείτε σε σεξουαλική συμπεριφορά και τελειώνει όταν κάνετε σεξ.

Γιατί οι γυναίκες (κάποιες φορές) αντιστέκονται στο σεξ

Τα καλά νέο είναι ότι η αποπλάνηση δεν είναι συνήθως το μέρος που οι άντρες έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αν πήγατε καλά στην έλξη, αξιολόγηση, άνεση και δεν είστε έτοιμος να την  κατασπαράξετε, μάλλον θα πετύχετε σε αυτό το στάδιο. Οι γυναίκες θέλουν και απολαμβάνουν το σεξ όσο και οι άντρες. Η σεξουαλική διέγερση (σε αντίθεση με τις σεξουαλικές αποφάσεις και επιλογές) συμβαίνει το ίδιο γρήγορα στις γυναίκες όπως και στους άντρες.

Τα κακά νέα είναι πως με μια λογική προοπτική, μάλλον δε θα έπρεπε να κάνει σεξ μαζί σας. Όχι για κάτι προσωπικό, αλλά επειδή είστε ένας καινούργιος άντρας. Το σεξ με κάποιον καινούργιο ίσως την κάνει να νοιώθει «εύκολη» ή να την κάνει ευάλωτη ψυχολογικά ή να φοβηθεί πως τα πράγματα πάνε πολύ μακριά αν δεν ταιριάζετε. Επίσης, ρισκάρει να χάσει το ενδιαφέρον σας επειδή αφήνει να πράγματα να προχωρούν τόσο γρήγορα ή το να μιλήσετε γι’ αυτό με τους φίλους της. Όλα αυτά προστίθενται στο να ρισκάρει κάποια εγκυμοσύνη ή κάποια ασθένεια.

Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να παραδεχτεί –ακόμη και στον εαυτό της- πως θα ήθελε να γράψει ένα ακόμη όνομα στη λίστα με όσους έχει κοιμηθεί μαζί. Η κοινωνία τείνει να κρίνει πολύ τη γυναικεία σεξουαλική συμπεριφορά και λίγες γυναίκες θα ήθελαν το χαρακτηρισμό της «εύκολης» ή «τσούλας». Αυτές δεν μπορούν εύκολα να κάνουν σχέσεις με άντρες. Δεν υπάρχουν αντίστοιχες ισοδύναμες λέξεις για τους άντρες ή κοινωνικές κριτικές που να έχουν τόση δύναμη. Και ναι, μερικές γυναίκες είναι πολύ άνετες και έχουν αυτοπεποίθηση με τη σεξουαλικότητά τους και τις σεξουαλικές αποφάσεις τους. Αυτές συχνά είναι φοβερές παγίδες για τους άντρες, αλλά δεν είναι πλειοψηφία.

Η φάση της αποπλάνησης είναι η τελευταία ευκαιρία μιας γυναίκας «ή να μιλήσει τώρα ή να ησυχάσει για πάντα». Υπάρχουν δύο επιπτώσεις μ’ αυτό. Πρώτα, θέματα που δε λύθηκαν σε προηγούμενη στάδια συχνά εμφανίζονται εδώ. Για παράδειγμα, αν είστε στο κρεβάτι με κάποια και σας πει «δε σου αρέσω καν» ή «είμαι ακόμη μία από τις πολλές για σένα» αυτό σημαίνει πως κάτι δεν κάνατε καλά ότι έπρεπε να την καθοδηγήσετε από μια σειρά συναισθημάτων ώστε να νοιώθει μοναδική για σας. Πιθανόν δεν της δώσατε το αίσθημα ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σας μέσα από μοναδικές πλευρές της προσωπικότητάς της στην φάση της αξιολόγησης και/ή δεν κάνατε βαθειά σύνδεση κατά τη φάση της άνεσης. Μπορείτε να διορθώσετε κάποια από αυτά τα θέματα όταν είστε στην αποπλάνηση, αλλά δεν είναι το ιδανικό αυτό. Δεύτερον, τα περιθώρια για λάθος είναι μικρότερα. Μια γυναίκα μπορεί να σας δώσει μια ευκαιρία με ένα κακό άνοιγμα, γιατί το μόνο που ρισκάρει είναι να την κάνετε να βαρεθεί για κάποια λεπτά στην μεταβατική περίοδο ή στην φάση της έλξης. Δε θα σας δώσει όμως ευκαιρία αν δεν πάτε καλά στην αποπλάνηση, όπου ρισκάρει αρκετά περισσότερα.

Ωραία λοιπόν, αρκετή συζήτηση για αποπλάνηση. Ας προχωρήσουμε στο πως γίνεται.

Ρυθμός

Φροντίστε το ταξίδι να μοιάζει φυσικό.

Μια καλή αναλογία με επιτυχημένη αποπλάνηση είναι να είστε σε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο όπου απολαμβάνετε τη βόλτα και μιλάτε στο φίλο σας στη θέση του οδηγού και δεν σκέφτεστε συνειδητά πως είστε σε ταξίδι, μέχρι που φτάνετε στον προορισμό. Κάπως έτσι μοιάζει η αποπλάνηση για μια γυναίκα

Το σημείο κλειδί εδώ είναι να αποφύγετε τις ενοχλητικές διακοπές. Αν ο οδηγός είχε σταματήσει να ζητήσει οδηγίες, έμοιαζε νευρικός σχετικά με το ταξίδι, άρχισε να συμπεριφέρεται διαφορετικά χωρίς λόγο, οδηγούσε πολύ γρήγορα ή πολύ αργά ή έκανε επικίνδυνο, θα βγαίνατε από τη ζώνη της άνεσης σας. Οι νοητικοί σας διακόπτες θα γύριζαν και ενώ απολαμβάνατε τη συντροφιά του φίλου σας, θα εστιάζατε στο ταξίδι. Θα αρχίζατε να σκέφτεστε τι ακριβώς γίνεται, και πως και γιατί!

Αυτό δε σας βοηθάει γιατί τείνει να οδηγήσει μια γυναίκα να σκεφτεί αν θα έπρεπε να κάνει σεξ μαζί σας ή όχι. Όπως είδαμε αμέσως παραπάνω, έχει πολλούς λόγους να αρνηθεί. Επιπλέον, πολλές γυναίκες το βρίσκουν «ξενερωτικό» το να συμμετέχουν στην αποπλάνησή τους. Σκεφτείτε τις ρομαντικές νουβέλες, οι οποίες απευθύνονται σε γυναίκες. Αυτός τη θέλει, αυτή μοιάζει απρόθυμη, αυτός τη θέλει περισσότερο, αυτή συμφωνεί και τελικά ζευγαρώνουν μέσα σε αισθήματα πάθους. Αυτός παίρνει το 100% της ευθύνης και την οδηγεί στο σεξ με ένα τρόπο διασκεδαστικό και άνετο γι’ αυτήν.

Σε μια ερωτική περίσταση, χρησιμοποιούμε τον όρο «διακοπή ανησυχίας» για να περιγράψουμε τις ενοχλητικές διακοπές που αναγκάζουν μια γυναίκα να σκεφτεί λογικά και συνειδητά αν προχωράτε στο να κάνετε σεξ. Παραδείγματα διακοπών κατάστασης είναι: όταν έρχεται σπίτι μαζί σας, όταν βγάζετε ρούχα, όταν μιλάτε για σεξ ή όταν αγοράζετε, εμφανίζετε ή βάζετε προφυλακτικό.

Τα καλύτερα εργαλεία για να αντιμετωπίσετε τις διακοπές κατάστασης είναι η αποφυγή, η θόλωση και η απόσπαση.

Αποφυγή: Προσπαθείτε να αποφύγετε τις αφορμές για διακοπή ανησυχίας. Στην αναλογία με την οδήγηση, το να σχεδιάστε τη διαδρομή σας ώστε να αποφύγετε τα φανάρια ή το να ρυθμίσετε την ταχύτητά σας ώστε να μην σας πιάνει κόκκινο είναι παραδείγματα αποφυγής.

Θόλωση: Μειώνετε την ένταση της διακοπής κατάστασης. Ελαχιστοποιείτε την διακοπή ανησυχίας αναμιγνύοντας την προηγούμενη δραστηριότητα που ήταν άνετη, με τη νέα πιθανώς λίγο άβολη κατάσταση. Για ένα κόκκινο φανάρι, θα αντιστοιχούσε στο να χαμηλώσετε ταχύτητα πολύ σταδιακά, παρά να κόψετε το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Απόσπαση: Εδώ δεν προσπαθείτε να μετριάστε τη διακοπή ανησυχίας, αλλά προσπαθείτε να της δείξετε ή να της μιλήσετε για κάτι άλλο που θα είναι εντονότερο ερέθισμα και θα της αποσπάσει την προσοχή. Για παράδειγμα, με το κόκκινο φανάρι θα μπορούσατε να βάλετε δυνατά το ράδιο από πιο πριν ή να της δείξετε κάτι πριν τη διασταύρωση.

Σαν τελικό σχόλιο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως όταν μιλάω για να ελαχιστοποιήσετε τις ενοχλητικές διακοπές, δεν εννοώ το ίδιο με το να την υπνωτίσετε ή την μεθύσετε ώστε να μην μπορεί να πάρει μια λογική απόφαση. Το σεξ πρέπει να είναι κάτι που γίνεται με τη συμφωνία και των δύο.

Ας συνεχίσουμε με μερικά παραδείγματα για το πώς θα χρησιμοποιήσετε αποφυγή, θόλωση και απόσπαση για να αντιμετωπίσετε τις πέντε πιο συχνές αφορμές για διακοπή ανησυχίας.

Αφορμή 1: Φέρνοντας την σπίτι

Αποφυγή: Μην έχετε σεξουαλική διάθεση μέχρι να φτάσετε σπίτι. Δεν υπάρχει κάποιο νόημα. Πράγματι, αν προσπαθήσετε να τη διεγείρετε πριν φτάσετε στο σπίτι, θα ξέρει τι σκέφτεστε για μετά. Ίσως να μην ξαναβγείτε μαζί αν σκεφτεί πως επιτυχημένο ραντεβού για σας είναι αυτό που καταλήγει σε σεξ.

Αποφυγή: Σχεδιάστε δραστηριότητες για να κάνετε μέσα ή γύρω από το σπίτι. είναι πολύ ευκολότερο να την αποπλανήσετε αν είστε και οι δύο στο σαλόνι ή κοντά στη γωνία, παρά αν είστε σε δύο διαφορετικά σημεία στην πόλη. Αυτή είναι μια φανταστική στρατηγική για ραντεβού.

Αποφυγή: Μην τη ρωτάτε αν θα ήθελε να έρθει μαζί σας. Οδηγήστε την σπίτι. Πιάστε το χέρι της και οδηγήστε την στο αμάξι. Μην ρωτάτε, αλλά υποθέστε πως θα μπει μέσα. Μην προσφέρεστε να την πάτε σπίτι.

Αποφυγή: Φροντίστε να νοιώθει άνετα στο σπίτι σας πριν ξεκινήσετε την φάση της αποπλάνησης. Αν έχει μάθει πως είναι ασφαλής και μπορεί να διασκεδάσει μόνη μαζί σας κατά τη διάρκεια της άνεσης χωρίς να προσπαθείτε να κοιμηθείτε μαζί της, το να την πάτε σπίτι άλλη φορά πιθανότατα δεν θα προκαλέσει διακοπή παύσης.

Θόλωση: Φέρτε την σπίτι για άλλο λόγο από το να κάνετε σεξ. Τ να πείτε σε κάποια «θες να ανέβεις στο σπίτι μου» συχνά τη μεταφράζει σαν πρόσκληση για σεξ. Μπορείτε να θολώσετε την κατάσταση καλώντας την να δείτε κάποιες φωτογραφίες ή να της δανείσετε ένα βιβλίο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Μπορείτε να θολώσετε ακόμη περισσότερο την κατάσταση αν βρίσκεστε  στη γειτονιά και την πάτε στο σπίτι σας για 2 λεπτά να πάρετε το πορτοφόλι σας ή να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, να ξυριστείτε, να πάρετε κάτι άλλο που ξεχάσατε..

Απόσπαση: Ας πούμε πως φεύγετε από ένα πάρτι με μία γυναίκα. Καθένας ζει 20 λεπτά μακριά, σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το να την πάτε σπίτι θα επιφέρει μια διακοπή ανησυχίας που δύσκολα αποφεύγεται ή θολώνεται. Οπότε, θα πρέπει να καταφύγετε στην απόσπαση. Χρησιμοποιήστε απόσπαση ή θόλωση για να τη βάλετε στο αμάξι και μετά μη σταματάτε να μιλάτε. Πείτε της ενδιαφέρουσες ιστορίες ώστε να απασχολείτε  τον εγκέφαλό της και μην την αφήνετε να σκεφτεί. Μπορείτε να κάνετε μεγάλους μονολόγους για να διασκεδάσετε και να αποσπάσετε τη σκέψη μιας γυναίκας που διαφορετικά θα ήταν σίγουρη μια διακοπή ανησυχίας, όπως το να περιμένετε να μπείτε σε ένα ξενοδοχείο.

Αφορμή 2: Πηγαίνοντας την στο δωμάτιο

Αποφυγή: Χρησιμοποιήστε τον καναπέ του σαλονιού την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ, ή τουλάχιστο την πρώτη φορά που θα τη φέρετε σε διέγερση ώστε η διακοπή ανησυχίας να μη σας βλάψει. Ή βρείτε κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να κάνετε στο δωμάτιο ώστε να μην υπάρχει διακοπή ανησυχίας και να μην πρέπει να τη μετακινήσετε αργότερα.

Θόλωση: Με τον ίδιο τρόπο που θολώσατε τα πράγματα όταν τη φέρατε σπίτι

Απόσπαση: Η διέγερση είναι μια καλή απόσπαση για πολλές περιπτώσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα αγνοήσουν κάποιες μικρές διακοπές στον εγκέφαλό τους όταν είναι «φτιαγμένοι». Το να σηκώσετε μια γυναίκα και να τη μεταφέρετε σηκωτή στο δωμάτιο ίσως είναι μια ακόμη τεχνική απόσπασης και ίσως τη διεγείρει κιόλας.

Αφορμή 3: Γδύσιμο

Αποφυγή: Μην βγάλετε τίποτα που δεν είναι απαραίτητο. Αν φοράει φούστα, δε χρειάζεται να βγάλετε τίποτα απολύτως. Αυτό προκαλεί λιγότερες διακοπές ανησυχίας. Αν σας αρέσει η διαδικασία να γδύνετε μια γυναίκα, τότε κάντε το την επόμενη φορά.

Θόλωση: Μην μετακινήστε ξαφνικά από μια σεξουαλική δραστηριότητα σε κάποια άλλη. Αν αγγίζετε το στήθος της και είναι άνετη μ’ αυτό, ενώ δεν είναι άνετη να τη χαϊδεύετε στα γεννητικά όργανα. Μην αλλάζετε ξαφνικά το χάϊδεμα από το πάνω μέρος στο κάτω. Συνεχίστε να χαϊδεύετε το στήθος της ενώ με το άλλο χέρι αρχίζετε να χαϊδεύετε όλο και πιο κοντά στα γεννητικά της όργανα, χωρίς να σταματήσετε με το στήθος. Όσο παραμένει άνετη, μπορείτε σταδιακά να εντείνετε το σεξουαλικό άγγισμα με αυτό τον τρόπο.

Απόσπαση: Όταν είστε σπίτι, η απόσπαση είναι κάπως φυσική. Μια εξαιρετική στιγμή για να αφαιρέσετε ρούχα είναι όταν της προκαλείτε μεγάλη ευχαρίστηση, κάνοντας οτιδήποτε από φιλί στο λαιμό, μέχρι στοματικό σεξ.

Μπόνους: Αυτό δεν ταιριάζει στα παραπάνω, αλλά δε θα σας κρύψω πληροφορίες που κάνουν το μοντέλο πιο καλό. Κάθε άντρας ξέρει (θα έπρεπε) όταν όταν βγάζετε τη φούστα ή το παντελόνι μιας γυναίκας, βγάλτε και το εσώρουχο ταυτόχρονα με τη ίδια κίνηση. Αν το αφήσετε, πιθανόν να σας προκύψει μια διακοπή ανησυχίας μετά.

Αφορμή 4: Προφυλακτικό

Αποφυγή: Όχι. Δεν είναι τόσο σπάνιο μια γυναίκα να θέλει να κάνετε σεξ χωρίς προφυλάξεις τη στιγμή που είναι «φτιαγμένη», αλλά να ανησυχήσει όταν πάτε να βάλετε προφυλακτικό. Το σεξ χωρίς προφυλάξεις όμως δεν είναι επιλογή. Αν είναι διατεθειμένη να κάνει σεξ χωρίς προστασία μ’ εσάς, μάλλον το έχει κάνει και με άλλους πριν από σας, είτε το παραδέχεται είτε όχι. Δε θα πρέπει να μοιράζεστε κινδύνους από άντρες που ποτέ δε γνωρίσατε. Έτσι, μην εφαρμόζετε ανασφαλείς πρακτικές. Καλύτερα να χάσετε το κορίτσι, παρά την υγεία σας.

Θόλωση: Αποφύγετε αυτό το πρόβλημα έχοντας προφυλακτικά κοντά στο κρεβάτι σας, που μπορείτε να τα πάρετε εύκολα και διακριτικά. Ή κρατήστε ένα στη τσέπη του παντελονιού και θυμηθείτε να μην πετάξετε πολύ μακριά το παντελόνι όταν το βγάλετε.

Απόσπαση: Όταν κάνετε στοματικό σεξ είναι μια καλή στιγμή να φορέσετε προφυλακτικό. Αφού έχει ένα οργασμό, θα σας τραβήξει πάνω για να σας φιλήσει. Αν φοράτε προφυλακτικό, η διείσδυση θα ακολουθήσει πολύ φυσικά, ειδικά με το πρόσθετο λιπαντικό κατά το στοματικό.

Αφορμή 5: Διείσδυση

Αποφυγή: Γιατί? Μήπως βλέπετε λάθος πράγματα?

Θόλωση: Με ένα προφυλακτικό βαλμένο, έχετε πολλή ελευθερία για «τρίψιμο», διέγερση, και άλλες ερεθιστικές επαφές των οργάνων (συνήθως όταν φιλάτε το λαιμό της, τα αυτιά..). Αν σας ρωτήσει γι’ αυτό, πείτε της ότι πιστεύετε στην ασφάλεια ακόμη κι αν το τρίχωμα αγγίζει το ένα το άλλο. Θα καταλάβει πως δεν τα καλύπτει όλα αυτό, αλλά θα ικανοποιήσει τη συνειδητή σκέψη της. Σ’ αυτό το σημείο η διέγερση και η «υγρή» κατάσταση χαμηλά θα κάνουν τη διείσδυση «ένα τυχαίο γεγονός».

Απόσπαση: Αν θέλετε να αποσπάσετε μια γυναίκα από το γεγονός ότι κάνετε σεξ, θα ήθελα πολύ να μάθω τον τρόπο που το κάνετε αυτό και το λόγο που έχετε.

Μεταφορά και παρουσίαση (logistics)

Δεν έχει σημασία πόσο καλά μπορείτε να αποφύγετε τις διακοπές ανησυχίας. Ο κακός τρόπος παράδοσης θα μηδενίσει τις πιθανότητές σας:

  • Χρησιμοποιήστε το σπίτι σας αντί για το δικό της την πρώτη φορά. Ένα γυναικείο υπνοδωμάτιο είναι γεμάτο από διακοπές ανησυχίας που μπορεί να συμβούν. Συγκάτοικοι, γείτονες ή οικογένεια μπορεί να βρίσκονται εκεί κοντά και να αλλάξουν τη διάθεσή της. Το κατοικίδιό της μπορεί να έχει πρόβλημα. Ίσως άφησε το μπάνιο σε κακό χάλι και να ντραπεί να σας το δείξει. Επιπλέον, αυτό θα της θυμίσει πολλές ρουτίνες δικές της –πόσες ώρες πρέπει να κοιμάται, τι πρέπει να κάνει την άλλη μέρα κτλ. Κάποιες φορές χάνεται η ρομαντική ή διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο σπίτι της.
  • Φροντίστε το σπίτι σας να είναι προετοιμασμένο για αποπλάνηση. Κατ’ ελάχιστο θα πρέπει να είναι καθαρό. Όχι απαραίτητα πεντακάθαρο, αλλά αρκετά για να νοιώσει άνετα μια γυναίκα. Το μπάνιο ειδικά πρέπει να δείχνει υγιεινό. Φροντίστε να έχετε διασκεδαστικές δραστηριότητες να κάνετε ώστε να δημιουργήσετε αρκετή άνεση. Η διασκέδαση που παίρνουμε ενεργά μέρος είναι καλύτερη από ένα DVD. Χρησιμοποιήστε παιχνίδια τύπου «θάρρος ή αλήθεια», ένα εύκολο παζλ ή οτιδήποτε κρίνετε διασκεδαστικό.
  • Το σαλόνι (ο χώρος που θα επισκεφτείτε στην αρχή) φροντίστε να μην έχει εμφανή τρόπο για να καθίσετε κάπου ο ένας απέναντι στον άλλο, αλλά δίπλα δίπλα σε ένα καναπέ. Αν έχετε καρέκλες φροντίστε να τις εξαφανίσετε από πριν ή να τις φορτώσετε με πράγματα.
  • Λίγος ρομαντισμός και σεξουαλικότητα δε βλάπτει. Προμηθευτείτε σαμπάνια, φράουλες και γλυκά. Μην μεταμορφωθείτε σε ένα εφιαλτικό, άθλιο ζιγκολό μαζί της. Θυμηθείτε πως την έχετε δίπλα σας και όποτε θέλετε μπορείτε να εκραγείτε όταν χρειαστεί. Να είστε διασκεδαστικός, όχι σεξομηχανή.
  • Φροντίστε το σπίτι σας να αντανακλά την δική σας ταυτότητα. Αν δείχνετε πως είστε δημιουργικός και έχετε φαντασία, αλλά το σπίτι σας δεν είναι διακοσμημένο και γεμάτο από βιντεοπαιχνίδια, θα αναρωτηθεί αν απλά είστε καλός ηθοποιός.  Μάλλον δεν χρειάζεται να σας πω ότι είναι κακό να σκέφτεται σχετικά με σας, όταν θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνετε σεξ.
  • Αφαιρέστε στοιχεία της διακόσμησης που θα τα θεωρήσει επιθετικά. Οι περισσότερες γυναίκες δεν εντυπωσιάζονται με αφίσες πορνογραφικού περιεχομένου ή με βία. Ανάλογα με τις προθέσεις της (που μπορεί και να μην τις ξέρει ακόμη), ίσως σας βλέπει σαν υποψήφιο για μακροχρόνιο δεσμό. Σ’ αυτή την περίπτωση ελέγχει και το σπίτι σας για να δει αν είναι άνετο να μοιραστεί τη ζωή της μ’ εσάς.
  • Το αλκοολ μπορεί να αναπτύξει άνεση και να επιτρέψει σε μια γυναίκα να νοιώσει λιγότερο υπεύθυνη («μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου ότι ήμουν πιωμένη και απλά έγινε, ακόμη κι αν στην πραγματικότητα ήπια μόνο δύο ποτά»). Να έχετε ποτά στο σπίτι που αρέσουν στις γυναίκες. Πολλές γυναίκες προτιμούν κρασί από τη μπύρα, βότκα από ρούμι, και γλυκά κοκταίλ από πικρά. Μάθετε τις βασικές διαφορές μεταξύ των κρασιών. Δεν πρέπει να ξέρετε συγκεκριμένες ποικιλίες ή μάρκες, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως ένα Μερλώ συγκρίνεται με ένα Καμπερνε, ένα Μπορντώ συγκρίνεται με ένα Βουργουνδίας και ένα φτηνό κρασί με γεύση ξυδιού από ένα σχετικά καλό. Μα΄θετε πώς να φτιάχνετε ποτά όταν οι γυναίκες διασκεδάζουν. Τα cosmopolitan και margarita είναι καλά για αρχή. Και δεν είναι ποτέ λάθος η σαμπανια, που δε χρειάζεται να είναι ακριβή. Σημαντικό: Μιλάμε πάντα για ένα-δύο ποτά που θα την κα΄νουν να νοιώσει άνετα, μην μεθύσετε μια γυναίκα για να κάνετε σεξ. Δεν θα είναι ωραίο, ηθικό ούτε απαραίτητο να γίνει. Επίσης, ένα πιωμένο άτομο δε θεωρείται πως μπορεί να δώσει συγκατάθεση για σεξ, επομένως ίσως μπορούσε να ισοδυναμεί με βιασμό αυτό. Σκεφτείτε το.  Υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το χώρο σας για μια καλή αποπλάνηση. Δε χριεάζεται να το παρακάνετε. Κάντε λίγη καλή δουλειά πριν φύγετε και μετά αφήστε το καθώς το υπόλοιπο του χρόνου σας μπορείτε να το ξοδέψετε πολύ καλύτερα.

Διέγερση

Υπάρχει μια απίστευτη ποσότητα πληροφοριών –μεγάλο μέρος κακής ποιότητας- διαθέσιμη στο πώς να διεγείρετε μια γυναίκα. Τεχνικές με λεπτομέρειες δεν περιγράφονται εδώ. Σχεδιάζουμε να φτιάξουμε ένα προϊόν αφιερωμένο σε αυτό το πράγμα αργότερα.

Μία διεγερμένη γυναίκα είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστεί από διακοπές ανησυχίας.

Στο μεταξύ εδώ είναι μερικές συμβουλές για να διορθώσετε λάθη που γίνονται συχνά. Δε θα σας κάνουν καλό εραστή από μόνες τους, αλλά μπορεί να σας σταματήσουν αν κάνετε λάθος πράγματα στο κρεβάτι:

  • Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να νοιώσουν οργασμό. Όχι πάντα και ίσως όχι την πρώτη φορά που είναι με κάποιον, αλλά θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι για την ικανότητά σας να της δώσετε ένα οργασμό πριν από τη διείσδυση. Άλλοι άντρες μπορούν και θα το κάνουν. Αν έχετε ένα κανονικό ερωτικό σύντροφο, ρίξτε την υπερηφάνεια σας και ζητήστε τη βοήθειά της σ’ αυτό.
  • Ένα γυναικείο σώμα είναι κάτι παραπάνω από δύο βυζιά και ένας κόλπος. Αγγίξτε την παντού. Δώστε προσοχή σε μικρά σημεία που αρέσουν σ’ εσάς ή σ’ αυτή.
  • Χαλαρώστε. Δε βιάζεται κανείς. Να δίνετε χρόνο πριν πάτε από μια δραστηριότητα σε μια άλλη.
  • Πειράξτε την λίγο. Στις περισσότερες αρέσει αυτό.
  • Οι περισσότερες γυναίκες νοιώθουν ωραία αν τραβήξετε ελαφριά τα μαλλιά τους ή τις φιλήσετε και δαγκώσετε ελαφριά στο λαιμό. Μάθετε να το κάνετε σωστά αυτό.
  • Μην ξεχνάτε τη δύναμη της γλώσσας. Αν για παράδειγμα της βάζετε δάχτυλο, είναι μια πολύ καλή στιγμή να της ψιθυρίσετε πόσο σέξυ είναι και πόσο τη θέλετε. Κάποιες γυναίκες έχεις διαφορετικούς τρόπους να τις ερεθίσετε λεκτικά, βρείτε τι της αρέσει. Το καλύπτουμε αυτό το σημείο με περισσότερη λεπτομέρεια στο προϊόν που θα διαθέσουμε για τη σεξουαλικότητα.

Καθησυχασμός

Οι γυναίκες συχνά αντιδρούν σε αυξημένη σεξουαλική επαφή. Κάποιες φορές θέλουν να σταματήστε, άλλες να πάτε πιο αργά, κάποιες φορές θέλουν να αγνοήσετε τις αντιδράσεις τους. Κάποιες φορές θέλουν να αυξήσετε την ένταση, κάποιες φορές δε ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, αλλά οι ενστικτώδεις αντιδράσεις τους για τους γνωστούς λόγους είναι να πουν όχι.

Μαντέψτε! Δεν έχει σημασία τι ακριβώς θέλουν. Το «σταμάτα» σημαίνει σταμάτα. Το «όχι» σημαίνει όχι. Μπορείτε να δοκιμάσετε πιο μετά, ή μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο, αλλά δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Δεν ξέρετε το τι γίνεται μέσα στο κεφάλι της. Ακόμη και να μπορούσατε, δεν μπορείτε να ξέρετε τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Ίσως έχει φαντασιώσεις ότι είστε πολύ δυνατός –κάτι όχι τόσο σπάνιο- και της αρέσει που κάνετε σεξ, παρότι λεκτικά αντιδρά. Μετά, σας φιλάει, λέει καληνύχτα πάει σπίτι και νοιώθει άσχημα για τον εαυτό της και εύχεται να μην είχε συμβεί. Το λέει στη συγκάτοικό της και αυτή καταλαβαίνει πως σας είπε όχι και την αγνοήσατε. Ωραία, αν αυτό που έγινε ήταν βιασμός, δεν είναι δικό της σφάλμα, έτσι? Η συγκάτοικος της πάει στην αστυνομία.. Καλωσήρθατε στην κόλαση.

Στο τέλος της μέρας, ποιόν νοιάζει αν λέει όχι? Κάντε την να νοιώσει πιο άνετα την επόμενη φορά και ίσως πει ναι. Ή ίσως βγει με κάποιον άλλο. Οι δεξιότητες που θα σας δώσει αυτό το υλικό θα σας βοηθήσουν να έχετε επιλογές, οπότε όλα εντάξει, για να μην πούμε πως βγήκατε και κερδισμένοι.

Εντάξει, αφού τα είδαμε κι έτσι τα πράγματα, αν δούμε πώς να χειριστείτε τις αντιρρήσεις της, λεκτικές ή όχι, με ένα τρόπο που την κάνει να νοιώθει άνετα και ασφαλής.

Λεκτικές αντιδράσεις

Η πρώτη σκέψη είναι λεκτική. Λέξεις όπως «όχι», «σταμάτα», «δε θέλω να το κάνω αυτό» είναι αρκετά ξεκάθαρες. Μια καλή σκέψη είναι να συμφωνήσετε με αυτό. Απαντήστε «ναι δε θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό… σίγουρα δε θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό.. είσαι τόσο κακιά». Τώρα αλλάξατε το πλαίσιο από το να σας αντιστέκεται στο να μοιράζεστε κάτι συνωμοτικά σχετικά με κάτι που δεν πρέπει να κάνετε ή πιθανόν το ότι πήγε να σας την πέσει. Αν το πεί ξανά, σχετικά με την ίδια δραστηριότητα («όχι, αλήθεια δε θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό») τότε είναι ένα όχι και θα πρέπει να σταματήσετε.

Άλλο παράδειγμα μιας λεκτικής αντίρρησης είναι αν την πάτε σπίτι και πει «Δεν σκοπεύω να κάνουμε σεξ απόψε». Μην μπλέκεστε μ’ αυτό. Δε θα μαλώσετε για το αν θα κάνετε σεξ πριν πάτε στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μαλώσετε, καθώς το σεξ δεν είναι μια άμεση επιλογή ‘ αυτό το σημείο. Μέχρι την ώρα που θα είστε στο κρεβάτι, ίσως αλλάξει γνώμη. Έτσι, είτε αγνοήστε το ή πειράξτε την που φαντάζεται πράγματα. Αν μαλώσετε μαζί την, ρισκάρετε να μπορεί σε μία νοητική θέση ότι δε θα κάνει σεξ απόψε. Μια θέση με την οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνη αργότερα. Υπάρχει μια προχωρημένη τακτική που με διασκεδαστικό τόνο «καταλαβαίνετε λάθος» αυτά που λέει σαν να μαλώνετε για το τι είδους σεξ θα κάνετε, αλλά ας το κρατήσουμε αυτό για όταν θα εξελιχθείτε στις ικανότητές σας. Αν σας πει «όχι» και νοιώσετε πως δεν το εννοεί, πείτε τη ότι το όχι σημαίνει όχι. Μην το τραβήξετε πολύ, μια πρόταση και μετά συνεχίστε σ’ αυτό που κάνατε. Ακόμη κι αν είστε σίγουροι πως δεν το εννοεί, ξαναδιαβάστε την παράγραφο πάνω που τελειώνει «καλωσήρθατε στην κόλαση». Αν επιμένει κι εσείς την αγνοείτε ενώ λέει όχι, θα μάθει τη είναι μια λέξη ασφαλείας και πώς να τη χρησιμοποιήσει. Αν δεν ξέρετε τη είναι λέξη ασφαλείας, δεν είστε έτοιμοι για μια τέτοια κατάσταση.

Επιμονή

Αυτή ίσως θέλει να επιμένετε, για τον ίδιο λόγο που σας έδωσε λεκτικές αντιδράσεις: δε θέλει να νοιώσει εύκολη ή να σκεφτείτε πως είναι εύκολη. Όταν φτάσετε σε κάτι που αντιδρά (πχ. να βγάλετε το φούστα της), πηγαίνετε ένα βήμα πίσω σε κάτι που είναι άνετη (πχ. να αγγίζετε το στήθος της) και μετά από λίγα λεπτά ξαναπροσπαθήστε.

Επίπεδα οικειότητας

Δεν είναι μόνο η γυναίκα που βάζει όρια για το πόσο θα προχωρήσετε. Παραδοσιακά, ο άντρας θέλει σεξ και θα το κάνει αν η γυναίκα πει το ναι. Αν όμως, αυτή θέσει ένα κατώτερο όριο (πχ. όχι άγγιγμα κάτω από τη μέση), αυτός θα προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί μέχρι αυτό το όριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η γυναίκα βάζει το όριο της οικειότητας και αυτό το όριο θα είναι μέχρι το όριο της άνεσης της.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο τα πράγματα να γίνουν έτσι. Δεν μπορείτε να επιμένετε για σεξ αν αυτή δε θέλει, αλλά θα πρέπει να δεχτείτε το υποκατάστατο που σα δίνει. Μπορεί να θέλει να είστε όλη νύχτα στο κρεβάτι και να φιληθείτε. Εσείς ίσως θέλετε σεξ. Κανείς από τους δυο σας δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει αυτό που ζητάει ο άλλος. Εξηγήστε της, χωρίς ενδοιασμό, ότι το να είστε όλη νύχτα στο κρεβάτι μαζί θα σας διεγείρει χωρίς να μείνετε ικανοποιημένοι, και ότι προτιμάτε να περιμένετε μέχρι να είναι αυτή πιο άνετη. Φανείτε τολμηροί και ότι έχετε κατανόηση. Έχετε εμπειρίες με γυναίκες και δε θέλετε να τη σύρετε σε κάτι που δε θέλει. Από την άλλη, δεν είστε απεγνωσμένοι για σεξ. Το κλειδί εδώ είναι να μη δείξετε παράπονο ή ενόχληση. Θα σας ερευνήσει για  κάτι τέτοιο. Μην της πείτε όλα ή τίποτα, γιατί θα νοιώσει πιεσμένη. Μην την πιέζετε να συμφωνήσει σ κάτι λεκτικά, αλλά δείτε τι θα συμβεί όταν αρχίσετε να την αγγίζετε ερωτικά πάλι. Ίσως σας αφήσει να ξεπεράσετε το προηγούμενο σημείο άνεσης της. Αν αντιδράσει πάλι, κάντε ένα διάλειμμα.

Διαλείμματα

Εδώ χρησιμοποιούμε τη λέξη διάλειμμα για τις παύσεις σε μια δραστηριότητα και δεν έχει σχέση με τις διακοπές ανησυχίας. Όταν φτάσετε σε ένα σημείο που δε θέλει να προχωρήστε και η επιμονή δε δουλεύει, τότε σταματήστε. Πείτε πως καταλαβαίνετε χωρίς καθόλου ίχνος ενόχλησης ή δυσαρέσκειας και αλλάξτε τη ρομαντική-ερωτική ατμόσφαιρα. Σβήστε κεριά, ανάψτε τα φώτα, αλλάξτε μουσική κτλ. Δεν την τιμωρείτε, απλά κάνετε κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω, σας αρέσει και θέλετε τη συντροφιά της. Πείτε το της αυτό. Μετά, κάνετε κάτι άλλο –ιδανικά κάτι βαρετό. Δείτε τα email σας. Παίξτε «go fish» με μία τράπουλα. Πιθανόν να ξαναρχίσει την ερωτική επαφή (αν όχι, δοκιμάστε εσείς μετά από 10 λεπτά). Όταν το κάνει, ξαναλλάξτε την ατμόσφαιρα όπως ήταν. Μετά προχωρήστε αργά μέχρι το σημείο αντίστασης για αρκετή ώρα. Αν αντιδράσει πάλι, πείτε ότι καταλαβαίνετε και επαναλάβετε τη διαδικασία – αυτή τη φορά περιμένετε περισσότερο αν είστε εσείς αυτός που θα ξαναρχίσει.

 

 

πηγή : magikeskoukides.wordpress.com

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.