Γενικά...

Αντιρατσιστική προπαγάνδα από 26 βουλευτές του Σύριζα – Ζητούν να απαγορευθεί ο όρος «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας!

Written by milt-man

lathro

 

λαθραίος < αρχαία ελληνική λαθραῖος < από τη ρίζα *λαθ του λανθάνω

Λαθραίος = αυτός που εισέρχεται σε μία χώρα χωρίς να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες

Την ώρα λοιπόν, που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται με την ψήφιση για τα προαπαιτούμενα να βυθίσει την Πατρίδα και τον Λαό ακόμη περισσότερο στην υποδούλωση και την φτωχοποίηση, υπάρχουν βουλευτές του, οι οποίοι προκαλούν την σοβαρότητα με τις ενέργειες τους. Διαβάζουμε, λοιπόν, χαρακτηριστικά ότι 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας!

Όπως αναφέρουν, «οι όροι “λαθρομετανάστευση” και “λαθρομετανάστης” είναι όχι μόνο προσβλητικοί και αδόκιμοι, αλλά επίσης, και ασχέτως των “ετυμολογικών” αιτιολογήσεων που εσχάτως επιστρατεύονται, χρησιμοποιούνται αντικειμενικά εδώ και χρόνια για τη διάδοση και την αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων». Όσο «αδόκιμοι» και «προσβλητικοί» είναι οι όροι «λαθρεπιβάτης», «λαθραναγνώστης», «λαθρέμπορος», «λαθροκυνηγός», άλλο τόσο είναι οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης».

Αλλά που να το καταλάβουν αυτό οι εκτός τόπου και χρόνου συριζαίοι (αλλά και λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις»), οι οποίοι με τις ξεπερασμένες ιδεοληψίες τους επιχειρούν να εξευτελίσουν την σοβαρότητα και να σφαγιάσουν την εννοιολογία της Ελληνικής γλώσσας. Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να φροντίζουν για το πλήρες ξεζούμισμα του Ελληνικού Λαού, αλλά ο «αντιρατσισμός» καλά κρατεί. Ακόμη και όταν ξεπερνούν κάθε όριο γελοιότητας…

πηγή : Γ.Μάστορας

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.