Αποδράσεις

Το διάσημο Sex Machines Museum στην Πράγα

the-most-famous-museums-of-eroticism-and-sex-in-europe5

Το πρώτο μουσείο στον κόσμο αφιερωμένο στα σεξουαλικά gadgets. Πρόκειται για μια έκθεση ερωτικών μηχανικών συσκευών, ο σκοπός της οποίας είναι να δείξει πως είναι η διασκέδαση και να παρουσιάσει έκτακτες και ασυνήθιστες θέσεις κατά τη συνουσία. Σε μια έκταση τριών ορόφων υπάρχουν περισσότερα από 200 αντικείμενα και συσκευές για την προβολή τους, μια γκαλερί τέχνης με ερωτικά θέματα, ένα σινεμά με παλιές ερωτικές ταινίες, ερωτικά είδη ένδυσης και πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Ένα πραγματικό κουτί του θησαυρών με καλούδια για όποιον ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική του ευχαρίστηση … το οποίο, ας το παραδεχτούμε, είναι για όλους μας! Τρεις ορόφοι σε μια από τις ιστορικές εργατικές κατοικίες της Πράγας χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση των εκατοντάδων αντικειμένων της συλλογής του μουσείου. Εκεί θα δείτε κάθε είδους δονητές, funky προφυλακτικά, λουριά, δερμάτινα μάσκες, μαστίγια, εξοπλισμός για δουλεία, ερωτικά είδη ένδυσης και κάτι που ονομάζεται «Ο Θρόνος». Μερικά εκθέματα έρχονται ακόμη και για να σας δείξουν πώς λειτουργούν.

sex_machine_museum_02

Ακριβώς όπως το διασκεδαστικό πολλές δημιουργικές συσκευές άνθρωπος έχει εφεύρει προκειμένου να αυξήσει τη διασκέδαση του «πράξη αγάπης», είναι οι συσκευές που ο άνθρωπος έχει εφεύρει για να το αποτρέψει από ποτέ να συμβεί. Κορσέδες, ζώνες αγνότητας και ηλεκτρονικές συσκευές αντι-αυνανισμού μας δίνουν μια γεύση της ανθρωπότητας ακόμα και σε πιο σεξουαλικά καταπιεσμένους.

Όλα αυτά εγείρουν το ερώτημα, φυσικά, πώς αυτό το μικρό φανταχτερό κόσμημα ξεφυτρώνει στην καρδιά της Πράγας στην  Παλιά Πόλη; Υπάρχουν όμως και οι διαμάχες. Οι συντηρητικές δυνάμεις δεν ήταν πολύ ευχαριστημένες, όταν τα νέα τουριστικό αξιοθέατο της Πράγας άνοιξε τις πόρτες του στο πρόστυχο, με την εκπρόσωπο της πόλη Μάρτιν Kupka λέγοντάς στους δημοσιογράφους: «Είναι πολύ κακό ότι αυτές οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Πράγας … ”

Ανοιχτό 10: 00-23: 00 καθημερινά.

Τοποθεσία: Melantrichova 18, Πράγα 1.

Είσοδος: 250 CZK ( 9 €)

http://www.sexmachinesmuseum.com/

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.