Ψυχολογία και υγεία

Oral … do it better

Written by milt-man

ef49a2a86a28ac9795744406110930bb

Tο χέρι αγγίζει το γόνατο, σέρνεται απαλά προς τα πάνω, χώνεται κάτω από τη φούστα και αγγίζει το γυμνό δέρμα στην κοιλιά σου… Τα δάχτυλα ψάχνουν προς τα κάτω και γλιστρούν στη σχισμή ανάμεσα στα πόδια. Η γλώσσα έχει ξεκινήσει ένα ταξίδι ηδονής από τα χείλη, το λαιμό, τα στήθη μέχρι να πάρει τη θέση των δαχτύλων στο υγρό και ζεστό άνοιγμα του κορμιού. Ερεθίζεσαι, το λατρεύεις…

Στοματικό Σεξ στις Γυναίκες

Γενικά οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ασχολούνται με το αιδοίο τους! Όπως για τους άντρες έτσι και για τις γυναίκες σημαίνει πως η σχέση του ζευγαριού είναι στενή, ουσιαστική, γεμάτη εμπιστοσύνη αφού υπάρχει κάποιος που ασχολείται με τα πιο απόκρυφα σημεία τους.
Καθίστε, χαλαρώστε και ας ξεκινήσουμε…

Η κλασική στάση

Η στάση παίζει σημαντικό ρόλο:
Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν με τη γυναίκα να κάθεται σε μια καρέκλα ή στο κρεβάτι. Αυτός ο τρόπος δίνει πλήρη πρόσβαση στα γεννητικά όργανα και διευκολύνει τη γυναίκα να χρησιμοποιεί τα δάχτυλα της να διεγείρει τον εαυτό της. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ή καθισμένος με το πρόσωπο προς τη γυναίκα. Είναι ελεύθερος να χρησιμοποιεί τα δικά του ή τα δικά της χέρια για διέγερση με τα δάχτυλα.

Οκλαδόν (Σταυροπόδι):

Η γυναίκα μπορεί να κάτσει οκλαδόν, στα τέσσερα ή αν είναι δυνατόν να κάτσει μόνο στηριζόμενη στα πόδια της πάνω από το κεφάλι του παρτενέρ της όπως αυτός ή εκείνη είναι ξαπλωμένοι. Χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να σταθεροποιηθεί, η στάση αυτή, της επιτρέπει να μετακινεί τη λεκάνη της για να επιτείνει τη διέγερση.

Το «69»

Αυτή η στάση επιτρέπει στο ζευγάρι να διεγείρει αμοιβαία ο ένας τον άλλον, γονατίζοντας και οι δύο πάνω από τον καθένα στις αντίθετες άκρες. Αυτή η στάση μπορεί να είναι λίγο ιδιόρρυθμη επειδή είναι δύσκολο να βάλεις τη γλώσσα σου ακριβώς εκεί που θέλεις, αλλά δημιουργεί την πρόκληση και στους δύο να φτάσουν σε οργασμό.

Στα γόνατα της

Μπορεί να γονατίσει από πάνω σου, κοιτώντας μπροστά. Ετσι, ελέγχει καλύτερα τους γοφούς της.

Oρθιοι

Ζευγάρια που θέλουν να εμπλακούν σε ένα παιχνίδι «κυρίαρχου- υποτακτικού» μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη στάση: Η γυναίκα είναι όρθια και ο άντρας στα γόνατα της κάνει στοματικό σεξ.

Φροντισε να της αρέσει…

Μην ξεχνάς ποτέ ότι εσύ μπορεί να το διασκεδάζεις, για την γυναίκα όμως δεν είναι σίγουρο ότι αυτό που της κάνει το γουστάρει. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό που μπορεί να έχει πετύχει στο παρελθόν (με κάποια άλλη), τώρα μπορεί να αποτύχει. Φρόντισε να επικοινωνείτε ώστε να σου λέει τι της αρέσει. Να είσαι σίγουρος ότι κάθε φορά ακολουθείς τις δικές της «οδηγίες χρήσεως» και όχι κάποιας άλλης.

Τι πρέπει να προσέξεις;

1. Βάλτη να σου δείξει με τα δάχτυλα της τις αγαπημένες της περιοχές και κινήσεις.
2. Χρησιμοποίησε όλο σου το στόμα. Ρούφηξε πολύ απαλά την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα. Μην την αγγίζεις έτσι απλά, βάλε όλο σου το στόμα μέσα.
Δοκίμασε τα όλα με τη γλώσσα και δες σε τι ανταποκρίνεται:
α) Σφιχτή πίεση σε κάθε κατεύθυνση πάνω και γύρω από την κλειτορίδα.
β) Απαλά «χτυπήματα» από πλευρά σε πλευρά με πολύ σάλιο.
γ) Γρήγορα τινάγματα της γλώσσας στην κλειτορίδα. Χρησιμοποιείσαι αυτόν τον τρόπο με προσοχή γιατί μια δύσκαμπτη γλώσσα μπορεί να είναι πολύ σκληρή για την ευαίσθητη κλειτορίδα.
δ) Μακριά παρατεταμένα χτυπήματα με τη γλώσσα, από το πάνω μέρος της κλειτορίδας της μέχρι το περιναίο.
3. Ξεκίνησε μαλακά να ρουφάς και στη συνέχεια να εντείνεις την πίεση.
4. Βάλε τη γλώσσα σου πάνω στην αιχμή της κλειτορίδας και γύρω από την καλύπτρα.
5. «Σχεδίασε» με τη γλώσσα σου το αλφάβητο πάνω στη κλειτορίδα της. Γράμματα όπως το L γυρίζουν τη γλώσσα σου μέσα έξω με φοβερό αποτέλεσμα.
Δεν χρειάζεται να το κάνεις ολοένα και πιο γρήγορα και μην αλλάζεις θέση όταν βλέπεις ότι αυτό που κάνεις έχει πιάσει… Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός.
6. Αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα αντικατάστησε τη γλώσσα σου με ένα από τα δάχτυλα σου.
7. Συνέχισε μέχρι να νιώσεις ή να ακούσεις μίαν «απάντηση», όπως ένα βογκητό, τέντωμα των μυών, ρίγος στη πλάτη, λύγισμα της μέσης ή τρίψιμο των δαχτύλων των ποδιών.
8. Μη βιάζεσαι γιατί θα νιώσει την ανάγκη σου να βγάλεις το κεφάλι σου για να ανασάνεις. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος «φονιάς» της απόλαυσης.
9. Μη σταματάς εάν νιώσεις ότι φτάνει σε οργασμό. Μερικές γυναίκες έχουν συνήθως παρατεταμένο οργασμό ή πολλούς οργασμούς στη σειρά με τη στοματική διέγερση. Διάβασε τα σημάδια και συνέχισε ακόμα και μετά τον πρώτο οργασμό.
10. Μη ξεχνάς να της λες το πόσο πολύ σου αρέσει αυτό που κάνεις. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπει ότι πραγματικά το χαίρεσαι και έτσι θα έρθει σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα. Το φροντισμένο τρίχωμα του εφηβαίου μπορεί να βοηθήσει ώστε να φτάσεις ακόμα πιο βαθιά.

Προχωρημένα Tips

1. Πήδημα με τη Γλώσσα (Tongue Fucking): Κάντο με τον τρόπο σου από την κλειτορίδα στον κόλπο.
2. Μουρμουρίζοντας, η γλώσσα και τα χείλη στέλνουν λεπτές δονήσεις σε όλη την περιοχή.
3. Τρώγοντας σέξι γεύσεις μέσα και έξω από αυτήν μπορεί πραγματικά να σας φτιάξει.
4. Με τα δύο ή και το ένα χέρι σoυ άγγιξε απαλά την ήβη με τον ίδιο τρόπο που θα έκανες μασάζ στους ώμους της. Να προσέχεις πόση πίεση θα βάζεις στις κινήσεις σου.
5. Ενώ τη γλείφεις βάλτης έναν δονητή στον κόλπο (είναι απαραίτητο να είσαι σίγουρος ότι είναι cool με αυτό)
6. Πάρε μια μέντα ή βάλε νερό στο στόμα σου, αυτό θα δώσει σε σένα και σε εκείνη μια δροσιστική αίσθηση κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.
7. Πάρε έναν ειδικά σχεδιασμένο δονητή για να τον χρησιμοποιήσεις όχι μόνο για να της δώσεις έναν κλειτοριδικό οργασμό αλλά και έναν g- spot. ΄Η μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις ένα ή δύο δάκτυλα βάζοντάς λίγα εκατοστά βαθιά στον κόλπο ώστε να χαϊδέψεις τα τοιχώματα.
8. Χρησιμοποίησε το σάλιο σου ως λιπαντικό για να τρίψεις και να βάλεις τα δάχτυλά σου ή ένα butt toy μέσα στον πρωκτό της.

Σημ: Στο αιδοίο υπάρχουν μικρά ελαστικά στρώματα τοποθετημένα ώστε να φτιάχνουν ένα φράγμα στα σωματικά υγρά κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Παρόλα αυτά ο στοματικός έρωτας θεωρείται  ότι βρίσκεται στο χαμηλότερο όριο ρίσκου όσον αφορά τη μετάδοση του ιού του Aids.

 

 

πηγή : 69magazine.gr

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.