Γενικά...

Τι είναι το spanking ?

ksilo

Erotic spanking ή αλλιώς spankophilia είναι μια “μέθοδος” που χρησιμοποιείται στο σεξ όπου ο ένας παρτενέρ με ανοιχτή παλάμη χτυπάει τα κωλομέρια του άλλου ως ένδειξη κυριαρχίας μαθαίνοντάς του πειθαρχία και υποταγή. Συνοδεύεται συνήθως από παιχνίδια ρόλων ανάμεσα στους παρτενέρ και περιέχει και άλλα προκαταρκτικά όπως στοματικό σεξ ή δέσιμο – bondage για την σεξουαλική τους διέγερση.

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο sex όπως και στον έρωτα επιτρέπονται όλα. Είναι μία στιγμή έντονου πάθους που απελευθερώνεται το σώμα σας και το μυαλό σας. Επίσης κάθε φορά δεν είναι ίδια. Κάποιες φορές θέλετε στο κρεβάτι, ο σύντροφός σας να είναι τρυφερός, ρομαντικός, να σας χαϊδεύει. Ωστόσο τι γίνεται όταν ξυπνούν τα άγρια ένστικτά σας; Τότε θέλετε παραπάνω ένταση από το σύντροφό σας.

Σίγουρα όταν είστε στην αρχή της σχέσης σας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πείτε στο σύντροφό σας να γίνει πιο βίαιος και η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα δεν θα του ακουγόταν και τόσο ωραίο. Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, όμως κακά τα ψέματα υπάρχουν taboo ακόμα και στις μέρες μας. Μπορείτε λοιπόν αρχικά να δείτε ποια είναι η δική του συμπεριφορά στο sex. Σίγουρα κι εκείνος δε βγάζει τον πραγματικό του εαυτό από την πρώτη σας φορά. Ωστόσο μπορείτε να καταλάβετε τι στυλ του αρέσει.

Αν δείτε ότι κι εκείνος δεν είναι τόσο ρομαντικός, όπως κι εσείς, τότε την ώρα της επαφής ζητήστε του αυτό που θέλετε. Πάνω στην ένταση και το πάθος του sex, μπορείτε να του ζητήσετε να παραφερθεί λίγο. Δείξτε του ότι σας αρέσουν τα πιο δυνατά αγγίγματα και η μεγαλύτερη ένταση στα χέρια του, με τον τρόπο σας. Αργότερα όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε. Το έχετε και οι δύο το θέμα του spanking.

Αν πάλι καταλάβετε ότι δεν είναι τέτοιος τύπος, τότε συζητήστε το μαζί του. Το sex είναι απαραίτητο κομμάτι μιας σχέσης. Πρέπει να ικανοποιούνται και οι δύο με τον τρόπο που γίνεται. Όταν περάσει λοιπόν κάποιο διάστημα και έχετε έρθει πιο κοντά τότε πείτε του τι είναι αυτό που σας απογειώνει στο sex. Αν δείτε ότι απογοητεύεται μαζί σας, μη νιώσετε άβολα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Αν πάλι δείτε ότι ρωτάει και συνεχίζει τη συζήτηση, σημαίνει ότι του αρέσει ή ότι είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Μη μείνετε λοιπόν πολύ στη συζήτηση, την ώρα του έντονου πάθους, καθοδηγήστε τον με τον τρόπο που θέλετε. Θα το πάρει το μήνυμα.

 

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.