Γενικά...

Τα ένοχα μυστικά των παντρεμένων

cpl

Είναι βέβαιο ότι κάθε βράδυ πηγαίνετε στο κρεβάτι με τον ίδιο άνθρωπο… Πόσα, όμως, πράγματι γνωρίζετε για τις σεξουαλικές του επιθυμίες;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας «2013 Married Sex», που δημοσιεύτηκε στο iVillage, τα παντρεμένα ζευγάρια εξομολογούνται όλες τις λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων πόθων τους, του αριθμού των ερωτικών τους συντρόφων, της σχέσης τους με την απιστία, και πολλών άλλων… πικάντικων μυστικών τους.

1. Τι είναι αυτό που μας ερεθίζει περισσότερο

Οι γυναίκες διεγείρονται κυρίως με «τα λόγια αγάπης» του συντρόφου τους και τα «προκαταρκτικά», αλλά και με τις πρωτοβουλίες από μέρους του στο κρεβάτι. Οι άντρες, από την άλλη, ερεθίζονται όταν «βλέπουν τις συντρόφους τους με σέξι εσώρουχα» και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματα και τα ερωτόλογα.

2. Οι άντρες παντρεύονται την καλύτερη ερωμένη τους

Το 68% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας με τη γυναίκα που ήταν η καλύτερη παρτενέρ του στο σεξ, σε αντίθεση με τις συμμετέχουσες, για τις οποίες το ποσοστό που η σεξουαλική χημεία αποτέλεσε κριτήριο για την επιλογή του συζύγου τους αγγίζει το 45%.

3. Για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων

Η πιο συνηθισμένη απάντηση των αντρών ήταν 6-10, σε ποσοστό 25%. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 31% απάντησε 2-5. Μόλις το 19% και των δύο φύλων αντίστοιχα δήλωσε ότι είχε μόνο 1 ερωτικό σύντροφο.

4. Οι άντρες βλέπουν περισσότερο πορνό απ’ ό,τι πιστεύουν οι γυναίκες

Παρόλο που το 42% των γυναικών δήλωσε ότι ο σύζυγος ποτέ δεν βλέπει πορνογραφικό υλικό στην τηλεόραση ή το Διαδίκτυο, μόνο το 21% των αντρών συμφώνησε μ’ αυτό. Όσον αφορά το ποσοστό των γυναικών που δήλωσε ότι δεν παρακολούθησε ποτέ πορνό στη ζωή του, άγγιζε το 63%.

5. Δεν ξέρουμε τι σκέφτεται ο/η σύζυγός μας

Φαίνεται ότι μάλλον δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά έχει στο μυαλό του/της ο/η σύντροφός μας σχετικά με το σεξ. Παρόλο που το 79% των αντρών πιστεύει ότι οι γυναίκες τους είναι ευχαριστημένες με τη σεξουαλική τους ζωή, μόνο το 61% των γυναικών δήλωσε ότι όντως είναι. Από την άλλη, ενώ μόνο το 55% των γυναικών θεωρεί ότι οι άντρες τους είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, οι άντρες που πράγματι νιώθουν έτσι αγγίζουν το ποσοστό του 79%.

6. Το σεξ μετά τα παιδιά… ασθενεί

Μπορεί ο ερχομός ενός παιδιού να είναι ευλογία και η μεγαλύτερη ευτυχία του κόσμου, όμως όταν πρόκειται για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού φαίνεται ότι δεν βοηθά και τόσο. Το 52% των γυναικών και το 49% των αντρών αντίστοιχα δήλωσαν ότι το σεξ ήταν μακράν καλύτερο πριν αποκτήσουν παιδιά.

7. Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες

Οι πιο δημοφιλείς πόθοι των αντρών στο «ευχολόγιο του σεξ» ήταν με σειρά προτεραιότητας: 1. Να προκαλούσε το σεξ η σύντροφός τους πιο συχνά (42%), 2. Να έκανε περισσότερο στοματικό σεξ (41%), 3. Να συναινούσε στο πρωκτικό σεξ (30%).

8. Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Με σειρά προτεραιότητας: 1. Προκαταρκτικά (35%), 2. Να ακούν ερωτικά λόγια (32%), 3. Μεγαλύτερη διάρκεια της ερωτικής πράξης (28%), 4. Στοματικό σεξ (22%).

9. Οι άντρες είναι πιο άπιστοι και λιγότερο άξιοι εμπιστοσύνης

Το 28% των αντρών ομολόγησε ότι έχει απατήσει τη σύζυγό του, ενώ στην περίπτωση των γυναικών το ποσοστό αυτό άγγιζε μόλις το 13%. Επιπλέον, οι άντρες δήλωσαν σε ποσοστό 32% ότι θα παραδέχονταν πως έχουν εξωσυζυγική σχέση αν ήξεραν ότι δεν θα το μάθει η σύζυγός τους, ενώ στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 13%. Παράλληλα, το 34% των αντρών δήλωσε ότι έχει τσεκάρει το κινητό της συντρόφου του για πιθανές ενδείξεις απιστίας, συγκριτικά με το 20% των γυναικών που παραδέχτηκε κάτι τέτοιο. Και, αν μπορούσαν να απιστήσουν, με ποιον θα το έκαναν; Οι άντρες σε ποσοστό 21% θα ήθελαν μια celebrity, και σε ποσοστό 20% τη σύζυγο κάποιου φίλου τους. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 39% δήλωσε ότι θα το έκανε με κάποια «παλιά φλόγα», και το 24% με μια «περιστασιακή γνωριμία».

10. Πόσο ευτυχισμένοι είναι οι παντρεμένοι τελικά;

Κατά μέσο όρο, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ανέφερε ότι είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική ζωή τους. Ωστόσο, υπήρχε μια αισθητή διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα: το 61% των γυναικών και -αντίστοιχα- το 80% των αντρών δήλωσαν ότι είναι όντως ικανοποιημένοι με το γάμο τους.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.