Γενικά...

Γιατί το Gourmet sex είναι καλύτερο από το fast food Sex

sexfood

 

Ακριβώς όπως και οι διατροφικές επιλογές που κάνουμε, έτσι και το σεξ μπορεί να είναι ένα fast-food ή μια εμπειρία πέντε αστέρων.

Το πρώτο μας τρέφει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βασίζεται σε κάθε κύτταρο του σώματός μας, βελτιστοποιώντας τις πραγματικές δυνατότητές του. Θα μας κάνει κυριολεκτικά σε ένα καλύτερους.

Το άλλο μας δίνει ένα γρήγορο χτύπημα και στη συνέχεια αφήνει το σώμα μας με τα τοξικά κατάλοιπα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Gourmet sex και fast food Sex -;

Διαφάνεια. Εμπιστοσύνη. Υποταγή. Αγάπη.

Το Junk Food sex δεν είναι μόνο το υποπροϊόν των γρήγορων συναντήσεων. Μπορεί επίσης να υπάρξει και σε μια δέσμευση. Αυτές οι συναντήσεις μπορεί να γίνουν υψηλού ποιοτικού επιπέδου αλλά  απαιτούνται σε καθημερινή βάση, στάδια προσαρμογών ως προς την έννοια της δέσμευσης.

Κάντε το, όπως το κάνετε για την διατροφή σας.

Με την λήψη μη κατάλληλης τροφής σας, θα μπορούσαμε να έχουμε μια ημέρα, όπου όλα μπορούν να μας εκτροχιάσουν. Κι αυτά μπορεί να περικλείουν πράγματα που μας επηρεάζουν τόσο στο μυαλό μας όσο και στο σώμα μας.

Τα αποτελέσματα αυτών μπορεί να είναι: λήθαργος, ζάλη, ευερεθιστότητα.

Τα πιο βαθύτερα μέρη μέσα μας όμως που είναι και τα πιο ουσιαστικά δεν τρέφονται σωστά.

η κακή ποιότητα γευμάτων μπορεί να κάνει τον οργανισμό μας να καταρρεύσει, και τότε είμαστε πιο ευάλωτοι στις ασθένειες, κάνοντας ακόμα και από το να απέχουμε από τις ικανότητές μας και τις χαρές της ζωής.

Για αυτό μόνο ποιότητα.

Ας δοκιμάσουμε να αγγίξουμε αυτό που πρόκειται να μας θρέψει. Ας είναι η αφή το πρωταρχικό στάδιο επαφής με αυτό που θέλουμε να γευτούμε.

Η πρώτη μας επαφή με την γεύση των αγνών τροφίμων, πρέπει να είναι αργή και απολαυστική. Ας διαρκέσει όσο μπορεί περισσότερο. Είναι απόλαυση. Κλείνουμε τα μάτια και αφήνουμε μια μια τις αισθήσεις να κυριαρχούν. Αν το κάνουμε πιο συχνά, θα δούμε ότι αυτό το λίγο είναι ικανό να μας γεμίσει απόλυτα, όχι το στομάχι αλλά και την ψυχή μας. Έτσι είναι και το sex. Αφήνουμε το κορμί και το μυαλό μας να παραδοθούν, σε όλα αυτά που μπορούμε να νοιώσουμε. Μπορούμε καμιά φορά βέβαια να κάνουμε και εξαιρέσεις, τόσο στο φαγητό όσο και στο sex, μιας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας κάνει να τρέχουμε, αλλά ας είναι μόνο εξαιρέσεις.

Όταν σιγά σιγά τα καταφέρουμε, θα δούμε και μέσω εμπειριών που θα αποκτήσουμε, ότι η σεξουαλική μας ζωή αλλάζει πολύ προς το καλύτερο, μιας και το απολαμβάνει όχι μόνο το κορμί μας αλλά και το μυαλό μας.

Η γενική άποψη που επικρατεί είναι ότι εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουμε όλο και περισσότερο sex. To περιστασιακό sex όμως αρκεί να μας καλύψει, με όση συχνότητα γίνεται κι αυτό ;

Πρώτα από όλα πρέπει να απαλλαγούμε από το τι κάνουν οι άλλοι γύρω μας. Μην ακολουθούμε τάσεις και μόδες. Να κάνουμε ωραία πράγματα για εμάς.

Η καλλιέργεια του τρόπου ζωής του gourmet sex, εκτός του ότι μας τρέφει, μας δημιουργεί έναν άλλο τρόπο ζωής.

Όπως το fast food μας καλύπτει την αίσθηση της πείνας, και γεμίζει το στομάχι μας, έτσι και το fast food sex μας γεμίζει προσωρινά μέσα μας. Όλα αυτά όμως καταλήγουν σε συσσώρευση τοξινών, που παίρνουν πολύ χρόνο για να αποβληθούν από πάνω μας, τόσο από το σώμα μας, όσο κι από την ψυχή μας. Το αποτέλεσμα είναι να χάνουμε ενέργεια άσκοπα.

Στο gourmet sex. το πιο βασικό συστατικό που παίρνουμε από την απλή λειτουργία της φύσης μέσα μας είναι η μετάβαση στο υπερβατικό και στον μυστικισμό, κι αυτό είναι η αγάπη.

Αγάπη, εμπιστοσύνη και παράδοση στα χέρια του ανθρώπου μας.

Αυτές οι ιδιότητες είναι δυνατόν να υπάρχουν σε διάφορους βαθμούς από κάθε εμπειρία. Ακόμα και ένα γεύμα με μικρή θρεπτική αξία θα μπορούσε να παρασκευαζόμενο με αγάπη να ανυψωθεί τόσο γευστικά όσο και ως προς τις ωφέλιμες του θρεπτικές αξίες.

Το σεξ γίνεται βαθύ, ισχυρό και μας μετασχηματίζει αφήνοντας πίσω τις αναστολές μας και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είναι πιο ανοιχτός. Αν δεν αισθανόμαστε αρκετά ασφαλείς να πάμε εκεί, δεν θα είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε αυτήν την δύναμη του.

Σκεφτείτε τις πιο “γκουρμέ” σεξουαλικές εμπειρίες που είχατε ποτέ. Στοίχημα ότι εάν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξει και αυτό. Θα μας έδειξε ένα νέο τρόπο ύπαρξης και της αγάπης που έχουμε δημιουργήσει στη ροή της ζωής.

Πόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας περιλαμβάνει η καλλιέργεια των gourmet;

Ας δούμε το ενδεχόμενο να αφιερώσουμε χρόνο ίσο με την ενέργεια (ή και περισσότερο) στην  προσωπική μας ζωή, όπως κάνουμε και σε  άλλες φάσεις της ζωής μας.

Η δύναμη του έρωτα θα σας μοιάζει σαν αμβροσία. Απολαύστε την …

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.