Προτείνουμε

ΑΛΛΕΣ…ΖΩΕΣ – Ελληνική ταινία μικρού μήκους (Greek short film)

Written by milt-man

alleszoes01

Η ελληνική ταινία μικρού μήκους με τίτλο ”ΑΛΛΕΣ…ΖΩΕΣ” είναι μια ταινία μυθοπλασίας που ”ακολουθεί” την ζωή του βασικού χαρακτήρα της, Νίκης. Η Νίκη είναι μια κοπέλα με ιδιαιτερότητα, που ενώ την κάνει ξεχωριστή άλλο τόσο την δυσκολεύει στην καθημερινότητα της.Η Νίκη λοιπον,σε ένα ταξίδι θεραπευτικής αξίας συναντά πρόσωπα και καταστάσεις άγνωστα προς αυτή.Τι θα γίνει τελικά; Η Νίκη είναι αρκετά δυνατή γι αυτό; Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις καταστάσεις αυτές και να συνεχισει την ζωή της; Δείτε παραπάνω την ταινία και μάθετε για την περιπέτεια της Νίκης. Επισήμανη: Τα γεγονότα και τα πρόσωπα της ταινίας είναι προΪόν μυθοπλασίας.Η ταινία δεν έχει σκοπό να κοροιδευσει παρόμοιες καταστάσεις.Οποιαδήποτε συνωνυμία είναι τυχαία. Σκοπός της ταινίας: Σκοπός μας είναι να δείξουμε πόσο ξεχωριστές είναι οι ζωές όλων μας αλλά και πόσο ίδιες. Πως,τελικά, όσο και αν νομίζουμε ότι η δική μας ζωή, οι δικές μας δυσκολίες, απέχουν χιλιόμετρα απο τις ζωές των άλλων, στην πραγματικότητα όλοι ”κουβαλάνε” κάτι μέσα τους ,εξίσου δύσκολο για τον καθένα να το αντιμετωπίσει.Έτσι ο καθένας με το δικό του βάρος,ας προσπαθήσει να βοηθήσει τον διπλάνο του στην αδυναμία του και να συνεχίσουμε όλοι να παλεύουμε τις δυσκολίες αυτής της ζωής. Η ταινία ειναι μια παραγωγή των ENIGMA SHORT FILMS.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Νικόλας Τσες

Σενάριο :Nικολέττα Τζούνα Νικόλας Τσες

Κάμερα :Γιώργος Παναγιώτου Μακιγιάζ(ειδικά εφε): Ελισάβετ Γώγου

Ήχος : Χρήστος Ράπτης Γιώργος Παναγιώτου

Φωτογράφος: Nίκος Κιργιρίδης

Κλακέτα : Χρήστος Ράπτης Ψυχοπαιδαγωγος-MSc

“Ψυχολογια-Συμβουλευτικη: Καλυψώ Χριστοφορίδου-Gayraud

Μουσική: Music: http://www.purple-planet.com

Ηθοποίοι: Nίκη – Νικολέττα Τζούνα Ψυχολόγος -Ματίνα Τζάκου Ανδρας -Νικόλας Τσες Τηλέφωνο – Μάρια Αναγνωστοπούλου Αστυνομος (1) -Χρήστος Ράπτης Αστυνόμος (2) -Τάσος Παππάς Ασύρματος – Φλωρένια Τσε Eπικοινωνία:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?

(Σκηνοθέτης) Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.