Προβλέψεις

Ζώδια 26-1-2014

Written by Panos Melenios

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη να γίνεται και πάλι φιλική προς εσένα, μέσα από τη θέση της στον Τοξότη, είναι ώρα να κλείσεις ότι σε βάρυνε τις τελευταίες ημέρες και να περάσεις χρόνο με ανθρώπους και δραστηριότητες που είναι πολύ κοντά στις επιθυμίες σου. Οι εκκρεμότητες δεν μπορούν να κλείσουν ακόμα, οπότε ζήσε τη στιγμή που έχεις μπροστά σου, ακόμα και αν ξέρεις πως κρατά για λίγο.Ευνοϊκή θα είναι για εσάς η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να θέσετε νέους στόχους και θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που τόσο πολύ αντιπαθείτε. Η νέα ιδέα που θα εισχωρήσει στον επαγγελματικό σας χώρο θα κλείσει με μεγάλη επιτυχία και δε σας κρύβω ότι κάποιοι θα σας χαρακτηρίσουν πνεύμα πρωτοποριακό. Η αγάπη σας για περιπέτεια θα βρει πρόσφορο έδαφος και ο έντονος αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει στο …ξεσάλωμα που τόσο πολύ αγαπάτε.Ζωηρός και ατίθασος θα είναι ο καιρός στην καρδιά σας και τη φράση “χίλιοι καλοί χωράνε” θα βαλθείτε να την κάνετε πράξη. Μην παραμελήσετε την υγεία σας και προσέξτε σε τι είδους δραστηριότητες θα εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα ψυχροπολεμικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τότε σήμερα είναι η ώρα να αλλάξει αυτό. Στον προσωπικό τομέα, το σεξ είναι μία πολύ καλή απάντηση σε προβλήματα που αντιμετώπισες σε σχέση με το/η σύντροφο. Στον επαγγελματικό τομέα, ζήτησε περισσότερα αν νομίζεις πως δεν μπορείς να αποδεχτείς προτάσεις που σε θίγουν…Θα περάσετε σε στάδιο σχεδιασμών, προγραμματισμών και παράλληλα έντονης φιλοσοφίας. Καινούργιες σκέψεις θα διεισδύσουν στο μυαλό σας και να μη σας φάνει περίεργο, αν αλλάξετε τελικά στόχους και κατευθύνσεις. Ίσως να έχετε τη διάθεση να κρατήσετε μια αποστασιοποιημένη συμπεριφορά μέσα στο χώρο της εργασίας σας και θα θελήσετε να κάνετε πέρα ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις από εσάς. Η επιθυμία σας να σπάσετε την ανιαρή σας καθημερινότητα θα σας κάνει κοινωνικούς, με διάθεση να επιδοθείτε σε πράξεις έντονης δραστηριότητας. Από μια μικρή κυκλοθυμία θα περάσει η καρδιά σας, αλλά τελικά θα σταθμεύσετε στην αισιοδοξία και στην απόφαση να αλλάξετε ό, τι αρνητικό σας προκαλεί εκνευρισμό και κακή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη να αποφασίζει να γίνει σύμμαχος λίγο πριν το μεσημέρι, μη μείνεις στο σπίτι ή σε συνήθεις καταστάσεις της καθημερινότητας. Πάρε από το χέρι ανθρώπους που σε εμπνέουν και πέρασε μερικές ώρες που θα μπορέσουν να σου πάρουν από το μυαλό ότι συνεχίζει να σε κουράζει και εξουθενώνει. Ακόμα και αν πρέπει να προσποιηθείς πως όλα είναι καλά, κάνε το πράξη.Ενδεχομένως να σας θυμηθούν κάποια παλιά συναισθηματικά σας ζητήματα, αλλά να ξέρετε πως θα σας βγει σε καλό, γιατί θα αναθεωρήσετε απόψεις και θα αλλάξετε τους σκοπούς της ζωής σας. Από έντονη εργατικότητα θα χαρακτηριστείτε μέσα στο χώρο της εργασίας σας και θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να αξιοποιήσετε έτσι όπως εσείς θέλετε τις χρηματικές απόλαβες που θα εισπράξετε. Ξεκαθαρίζει ένα οικογενειακό σας πρόβλημα και επιτέλους μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και συναισθήματα, που τον τελευταίο καιρό είχαν ταράξει το κλίμα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.Οι συναισθηματικές βουτιές σας τρομάζουν και σας δημιουργούν άγχος, αλλά έχετε πάντα ένα συγκεκριμένο τρόπο να απομακρύνεστε με ελαφριά πηδηματάκια από ό, τι σας στριμώχνει, κι αυτό θα κάνετε και τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αρκετές εργασίες και υποχρεώσεις, συζητήσεις και συναντήσεις και γενικότερα ένα κλίμα κίνησης και αλλαγών που μπορεί και να σε κουράσει. Φρόντισε να ασκήσεις και το σώμα σου εκτός από το μυαλό και δώσε βάση στη διατροφή σου γιατί μπορεί λόγω άγχους ή ενθουσιασμού να υπερβάλεις στην ποσότητα των γευμάτων σου.Θα διακατέχεστε από μια πολύ δυνατή τάση δημιουργικότητας και για όσους από εσάς είστε φύση καλλιτεχνική, θα βγάλετε στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας ταλέντα. Αποτελεσματικότητα θα φανεί στις πράξεις σας και στον εργασιακό σας χώρο θα δράσετε με διάθεση εργατικότητας και με σταθερή υπευθυνότητα, που θα παρατηρηθεί από τα κατάλληλα πρόσωπα και θα εκτιμηθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες υποθέσεις που σας χαλούσαν τη διάθεση και θα έχετε την όρεξη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες και να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες.Προβληματισμοί και θλιμμένες σκέψεις λαμβάνουν τέλος, καλοδεχτείτε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, αξιοποιήστε την αυξημένη κοινωνική σας διάθεση, καθώς και τα νέα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη να περνά στον Τοξότη από νωρίς το μεσημέρι, η ημέρα μπορεί να αποκτήσει έναν πύρινο ενθουσιασμό από το πουθενά. Μία πρόσκληση για έξοδο είναι ικανή συνθήκη να σε παρασύρει σε κάτι που φαίνεται να προσθέτει χρώμα και ενδιαφέρον στη ζωή σου. Δώσε βάση σε ερωτικές προκλήσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις και να πιαστείς απροετοίμαστος/η…Θα λάβετε την πρόκληση για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί στην αρχή να σας βάλει σε έντονες σκέψεις με φοβίες και ανασφάλειες, αλλά πολύ γρήγορα θα πειστείτε πως αυτή η νέα αρχή θα είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ζωή σας. Δε θα συναντήσετε καμία απογοήτευση γι’ αυτό θα σας προτρέψω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις και να προβείτε στο τολμηρό βήμα της αλλαγής. Ο ερχομός ενός καινούργιου προσώπου στη ζωή σας θα επεκτείνει όχι μόνο τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο και τους ερωτικούς.Λίγο άγχος θα εμφανιστεί στις κινήσεις σας και μια γλυκιά ταραχή στην καρδιά σας, αλλά η δυναμικότητα και η ψυχραιμία σας θα βάλει τάξη στα συναισθήματα σας και θα φέρει ηρεμία στις επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν έχεις κανονίσει να περάσεις την ημέρα σου κάνοντας αλλαγές στο σπίτι σου, τότε ξεκίνα από νωρίς το μεσημέρι όταν και θα έχεις τη διαύγεια. Αν όμως θέλεις να περάσεις μία χαλαρή ημέρα, τότε ίσως να πρέπει να απομακρυνθείς από το σπίτι και τους συγγενείς γιατί θα μπορούσαν να προσθέσουν βάρη στο μυαλό σου την ώρα που αναζητάς τρόπους να το ελαφρύνεις…η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα φέρει στη μνήμη σας συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος, γεγονός που θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για ένα πιο σταθερό μέλλον. Ίσως να σας παρουσιαστεί μια ελαφριά οκνηρία σχετικά με επαγγελματικές εργασίες, αλλά θα βρείτε τον τρόπο να την περιορίσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικογενειακές συζητήσεις, γιατί θα νιώσετε ψυχολογική κούραση και μακρά ανία. Πείτε “ναι” σε προτάσεις φιλικών ατόμων και επιδοθείτε σε τρόπους διασκέδασης.Κάπου θα νιώσετε ότι σας κουράζουν τα ίδια και τα ίδια και θα είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα δεδομένα, γιατί η τύχη θα σας φέρει πρόσωπα και γεγονότα που αν τα αρπάξετε, θα καταφέρετε να σπάσετε δεσμά που σας πνίγουν.

ΖΥΓΟΣ
Μήπως να έκανες τη μικρή σου επανάσταση για να εξαφανιστείς για ένα μέρος που μπορούν να σε ανακαλύψουν μόνο σε όσους το επιτρέψεις; Όσο συνεχίζεις να εστιάζεις σε κάτι που δεν μπορεί να λυθεί για την ώρα, τόσο θα νιώθεις πως κολλάς στο έδαφος και δε βλέπεις μέλλον. Άνοιξε την πόρτα και απομακρύνσου για εκεί που ο καθαρός αέρας θα σε κάνει να αλλάξεις την οπτική σου…η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και δε θα γλυτώσετε από αναθεωρήσεις και αλλαγές στόχων και απόψεων. Ένα γεγονός που δε θα είναι τόσο ασήμαντο, όσο θα σας φάνει στην αρχή, θα γίνει η βάση για να στηρίξετε τα παράπονά σας και να συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες προοπτικές θα σας ανοιχτούν στον επαγγελματικό σας τομέα κι αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μη δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και δυναμικά. Η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας θα σταθεί ακριβώς μπροστά στα πόδια σας, το αν θα την κλωτσήσετε ή όχι θα είναι καθαρά δική σας επιλογή.Όμορφες αναστατώσεις θα ιντριγκάρουν την καρδιά σας και ελκυστικές συζητήσεις θα είναι ικανές να ανάψουν το ενδιαφέρον σας, μην κάνετε το λάθος και πατήσετε φρένο στον ενθουσιασμό σας, αφήστε τον να δράσει ελευθέρα, γιατι δε θα σας φέρει τίποτα το αρνητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλοντας να ασχοληθείς με κάτι που μπορείς να έχεις τον έλεγχο, αποφασίζεις να αρχίσεις και πάλι να μετράς έσοδα και έξοδα. Είναι εύκολο να ξοδέψεις κάποια χρήματα για να νιώσεις πως υπάρχεις, αλλά είναι και συμφέρον σου να ζητήσεις όσα σου οφείλονται επειδή θα μπορέσεις με αυτό τον τρόπο να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Αν πάλι πιέζεσαι οικονομικά, τότε μήπως οι συγγενείς είναι η λύση,η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα φέρει αρμονία στις επαφές σας και ισορροπία στη σκέψη σας. Μέσα σε κλίμα εποικοδομητικής συνεργασίας, θα διεκπεραιώσετε επαγγελματικές σας εργασίες και μάλιστα θα ανταμειφτείτε επαρκώς. Μην κάνετε το λάθος και αναλωθείτε σε συζητήσεις για θέματα που γνωρίζετε πολύ καλά πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ξύνουν παλιές πληγές. Θα διευρύνετε το φιλικό σας ορίζοντα με κάποια νέα πρόσωπα που θα περάσουν στη ζωή σας κι ένα από αυτά θα αποδειχτεί δυνατός σύμμαχος στην πορεία σας. Θα ανανεωθεί το κλίμα στην καρδιά σας και θα δεχτείτε να διεισδύσετε σε νέες παρέες, τολμώντας να περάσετε σε διαδικασίες που τελικά θα φέρουν νέα πνοή στην καθημερινότητά σας σπάζοντας τα καθιερωμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο σου, θα νιώσεις πως μπορείς να πάρεις ανάσα και να ξεφύγεις από ένα διήμερο που ένιωσες να πιέζεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις. Αν μπορείς να απομακρυνθείς από το οικείο περιβάλλον σου, τότε κάντο πράξη. Αν πάλι θέλεις να αφήσεις πίσω σου μνήμες και αναμνήσεις, τότε εστίασε σε νέες γνωριμίες, που απλά σε βοηθούν να αλλάξεις παραστάσεις….η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σας που σημαίνει ότι οι συνθήκες για εσάς θα είναι ευνοϊκές και ιδιαίτερα τυχερές. Να επιδοθείτε άφοβα στις δραστηριότητες που επιθυμείτε, γιατί τα εμπόδια θα αποσυρθούν και θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες προσδοκίες σας σε επαγγελματικά ζητήματα θα εκπληρωθούν πλήρως και καταφθάνουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Για όσους από εσάς έχετε στου νου σας τυχόν αγοραπωλησίες, σας συμβουλεύω να κινηθείτε άφοβα γιατί βρίσκεστε σε πολύ ευνοϊκή στιγμή. Δε θα σας πλησιάσει καμία στενοχώρια και καμία απογοήτευση. Μπαίνει κλίμα γαλήνης και ηρεμία στην καρδιά σας και ένα γεγονός συμφιλίωσης θα καταφέρει να σας δώσει την ισορροπία που σας έλειψε τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το παρελθόν, τα λάθη, οι ενοχές και οι ανασφάλειες είναι και πάλι παρούσες, επειδή αισθάνεσαι να πρέπει να επιστρέψεις κάπου για να κλείσει ένα κεφάλαιο. Μη μένεις στις επιθυμίες σου αλλά φρόντισε να τις κάνεις πράξεις, αφού σήμερα ξεκινά ένα πενθήμερο που πολλά μπορείς να αλλάξεις για να μπεις στο νέο μήνα με καινούργια διάθεση και προθέσεις…η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας κρατήσει μακριά από απογοητεύσεις, αδιέξοδα και παγίδες. Τα γεγονότα που θα εμφανιστούν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, με αποτέλεσμα να κρατηθούν μακριά ανταγωνισμοί και ίντριγκες. Θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργηθεί γύρω σας και παράλληλα θα ‘ρθείτε πιο κοντά με οικογενειακά σας πρόσωπα.Θαλπωρή και ζεστασιά θα εισχωρήσει στην καρδιά σας και σε αυτό θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα του επιτρέψετε να διεισδύσει στο βάθος των σκέψεων σας, φανερώνοντας του κρυμμένα σας μυστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα προσφέρεται για επαφές με φίλους, για συζήτηση κοινωνικών ενδιαφερόντων, για απομάκρυνση από ότι αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για εσένα τον τελευταίο καιρό. Άφησε στην άκρη προβλήματα ερωτικής ή επαγγελματικής φύσης και ασχολήσου με ανθρώπους που είναι σε θέση να βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τη διαφορετικότητα των αντιδράσεων των ανθρώπων απέναντι στα προβλήματα….μπαίνετε σε περίοδο ανταμοιβής. Θα είστε στη χρονική στιγμή που θα εισπράξετε ό, τι ακριβώς σας αναλογεί. Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή όμως να μην αναλάβετε ρίσκα που ξεπερνάνε τις δυνατότητές σας, υπερεκτιμώντας τις προσωπικές ικανότητες. Μια παρεξήγηση που ίσως να πίκρανε την καρδιά σας, θα περάσει σε πορεία λύσης και θα επανέλθει η εμπιστοσύνη που σας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, γιατί κάποιος θα σας παραπονεθεί για αδιαφορία.Η διάθεση που θα έχετε για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα, θα σας κάνει πρόσχαρους και αρκετά ερωτικούς, γεγονός που θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας, γι’ αυτό αξιοποιείστε τα καταλλήλως!

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι και να παραμένεις πίσω από σκιές που επιλέγεις να ρίξεις μπροστά σου. Είναι ώρα να μιλήσεις και να εκφραστείς με ειλικρίνεια και σαφήνεια, να τολμήσεις να πεις κάτι περισσότερο από αυτό που εκφράζεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου και ξεκίνα να ανοίγεις το βήμα σου…Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα διευρύνει τους στόχους σας και θα φανείτε πολύ θετικοί σε αλλαγές και σε νέες αναζητήσεις. Η αισιόδοξη διάθεσή σας θα σας κάνει δεκτικούς σε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και το θετικό αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας αλλά και το πορτοφόλι σας. Η συμπαράσταση που θα σας δοθεί από στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.Πολύ έντονη θα είναι η ανάγκη σας για να αλλάξετε τα δεδομένα στη ζωή σας και η τύχη δεν πρόκειται να φέρει εμπόδια στις αποφάσεις σας. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα σας διακατέχει θα προσελκύσει επάνω σας νέα πρόσωπα και έντονες εκπλήξεις!

Γιώργος Αναλυτής Αστρολόγος

About the author

Panos Melenios

A humble media master fron Brooklyn NY, amazed from the beauty and the history of Greece (Hellas) decides to invest in a local radio production, based in privately owned broadcasting technology from the U.S.

Leave a Comment