Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 24-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 24-4-2014
Αυτό που προέχει αυτό το διάστημα είναι η αυστηρή διαχείριση των οικονομικών σας μέσα από τη σύνεση και την προσγειωμένη αντιμετώπιση. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, συλλέξτε πληροφορίες για τα ζητήματα που σας απασχολούν και οργανώστε καλύτερα τα μελλοντικά σας βήματα. Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες που επικρατούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να γίνεστε επιθετικοί απέναντι τους, κάθε φορά που πιέζεστε. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει και προφυλαχτείτε για να μην πληγωθείτε ξανά. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ 24-4-2014
Μπορείτε να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας και να βάλετε υψηλούς στόχους. Επαγγελματική και κοινωνική ζωή ευνοείτε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 24-4-2014
Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και οι εκκρεμότητες που έχετε αυτήν την περίοδο είναι αρκετές. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ‘ κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 24-4-2014
Είναι πολύ πιθανόν να περάσουν όλες οι σχέσεις σας από το μικροσκόπιο. Κάντε την αυτοκριτική σας επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και την συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Στα οικονομικά σας αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Τα ζητήματα καριέρας δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια για να ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ 24-4-2014
Δεν αποκλείετε να λάβετε χρήματα από κάπου ή να πραγματοποιήσετε αγορές με πολύ ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι βελτιωμένη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Πρέπει μόνοι σας να κινείτε τα νήματα και να πηγαίνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς. Στα οικονομικά σας, κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε άσκοπες αγορές, γιατί θα πιεστείτε πάρα πολύ για να καλύψετε τα χρέη σας στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24-4-2014
Ο αισθηματικός τομέας θα βρίσκεται στα καλύτερά του. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Χειριστείτε τις περιστάσεις με ψυχραιμία και επιχειρήματα με την ελπίδα να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Χρειάζετε να έχετε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ 24-4-2014
Απλά θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας. Έχετε τη τάση να κάνετε μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Παράλληλα θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24-4-2014
Θα βγαίνουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε. Εφαρμόστε τα σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας, αφού έχετε ρίξει όλο το βάρος το τελευταίο καιρό. Να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος πάνω στη βιασύνη σας να κάνετε λάθη, που δεν διορθώνονται μετά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 24-4-2014
Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σας. Επεξεργαστείτε τους στόχους σας, προετοιμάστε τα σχέδιά σας για να είστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσετε όταν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Μην αποφασίστε να αλλάξετε χώρο εργασίας τώρα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Όσοι είχατε κάποια παλαιότερα προβλήματα υγειάς και τα είχατε αμελήσει μπορεί τώρα να επανέλθουν και να χρειαστούν αντιμετώπιση. Στην αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά με πολύ δυσκολία θα κρατήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 24-4-2014
Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Κάντε υπομονή και διατηρείστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό ότι θα αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα καθώς ένα τρίτο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει με αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 24-4-2014
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να κυνηγήσετε και να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική.

ΙΧΘΕΙΣ 24-4-2014
Οι δεσμευμένοι με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε προκλήσεις από τους συνεργάτες σας, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Πρώτα πρέπει να διώξετε οτιδήποτε σας πιέζει ,ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που από καιρό σας ταλαιπωρούν. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα ξοδέψετε χρήματα για να διευθετήσετε νομικές σας υποθέσεις.

About the author

melenios