Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 21-04-2014

ΚΡΙΟΣ 21-4-2014
Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες για την πορεία της σχέσης σας. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ 21-4-2014
Ευνοούνται οι επαφές, οι γνωριμίες καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά σας και θα πρέπει άμεσα να λάβετε τα μέτρα σας και να προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Στα ερωτικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή, αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21-4-2012
Έχετε τη τάση να κάνετε μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21-4-2014
Είστε άτομα ικανά και οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

ΛΕΩΝ 21-4-2014
Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε, λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου παρόλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν με την σχέση σας, θα κάνετε προσπάθειες να καλυτερεύσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 21-4-2014
Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα.

ΖΥΓΟΣ 21-4-2014
Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να απαλλαχτείτε γρήγορα από παλιές εκκρεμότητες που έχουν τυχόν απομείνει από προηγούμενα χρόνια και αφορούν θέματα επαγγελματικά σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 21-4-2014
Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεπεράστε τις παλιές σας νοοτροπίες και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί ξανά. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 21-4-2014
Υποθέσεις και δυσκολίες που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν λυθεί επανέρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν την προσοχή σας. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα για να μην έχετε απώλειες από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 21-4-2014
Στην ερωτική σας ζωή, τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε ένα μόνιμο δεσμό, ότι θα δημιουργηθούν διάφορες παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και θα απομακρυνθείτε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21-4-2014
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Οι εξελίξεις θα κινηθούν προς τη θετική κατεύθυνση αρκεί να έχετε υπομονή. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας

ΙΧΘΕΙΣ 21-4-2014
Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

About the author

melenios