Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 17-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 17-5-2014
Προσέξτε να μην δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Επίσης, δεν αποκλείετε να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ 17-5-2014
Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Μην αναλαμαβανετε καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 17-5-2014
Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες γιατί το κλίμα που επικρατεί δεν σας ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 17-5-2014
Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ 17-5-2014
Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Όσοι από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στη σχέση σας το προηγούμενο διάστημα, δεν αποκλείεται να επανέλθουν και να σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν και να σας δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 17-5-2014
Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Εσείς που αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ 17-5-2014
Στα οικονομικά σας, κάντε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να κλείσετε ή να μειώσετε παλιές σας οφειλές. Στο εργασιακό περιβάλλον, σας περιμένει αρκετή δουλειά και θα πρέπει το μυαλό σας να είναι πάντα σε εγρήγορση. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με κάποιες συνεργασίες σας, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στα ερωτικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 17-5-2014
Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 17-5-2014
Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και πολλές προτάσεις για εξόδους αυτές τις μέρες. Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία . Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 17-5-2014
Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο . Καλό θα ήταν όμως να αναβάλετε τις όποιες διεκπεραιώσεις για αργότερα. Περιορίστε τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σας για να μην απογοητευτείτε, στον επαγγελματικό τομέα. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 17-5-2014
Κάντε καλούς χειρισμούς στα οικονομικά σας . Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όμως να βρείτε ανθρώπους που σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας .

ΙΧΘΕΙΣ 17-5-2014
Ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό θα είναι να συλλέξετε πληροφορίες πρώτα και μετά να προχωρήσετε. Προσέξτε λίγο την υγειά σας και μην αφήνετε το άγχος και το στρες να σας κυριεύει. Στα εργασιακά η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν, θα βγάλετε ανασφάλειες, φοβίες και θα είσαστε μερικές φορές σε σύγχυση για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε.

About the author

melenios