Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 17-04-2014

ΚΡΙΟΣ 17-4-2014
Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Μην προβείτε σε συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ 17-4-2014
Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τα σχέδια σας. Προσέξτε οτιδήποτε έγγραφο υπογράφετε και μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 17-4-2014
Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχαν μείνει στην άκρη και δεν έπαιρναν άλλη αναβολή. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και καλό θα ήταν για να έχετε καλύτερη κρίση να ζητήσετε και την άποψη ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 17-4-2014
Βάλτε μια τάξη στα οικονομικά σας, πριν είναι αργά και καταφύγετε στο δανεισμό, χωρίς να το καταλάβετε. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα συζητήσετε με το σύντροφο σας τα προβλήματα που έχετε και θα αναζητήσετε από κοινού λύσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και σταθείτε στα προβλήματα που τον απασχολούν.

ΛΕΩΝ 17-4-2014
Θα είσαστε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια και θα δραστηριοποιηθείτε παίρνοντας πρωτοβουλίες για να διευθετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Προσοχή πρέπει να δείξετε στον οικονομικό τομέα περιορίζοντας τα έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα οι όποιες εντάσεις υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, πλέον καταλαγιάζουν και ανακτώνται οι ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 17-4-2014
Διανύετε μια περίοδο έντονου άγχους και προβληματισμού γύρω από την επαγγελματική σας ζωή. Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας, γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να είστε αποκομμένοι από αυτούς. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση είναι λίγο εύθραυστη και καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ 17-4-2014
Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι αδέμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ζωή. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στη δουλειά σας, κρατήστε δίπλα σας άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητα τους και απομακρύνετε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 17-4-2014
Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Μπορείτε τώρα να σκεφτείτε λύσεις και να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς για να ωφεληθείτε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Τα άστρα προβλέπουν για τα ερωτικά σας, ότι οι δεσμευμένοι θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους και αγάπης με τον σύντροφο σας και θα πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 17-4-2014
Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ και γιατί όχι να βρείτε το δικό σας ταίρι. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στη δουλειά σας δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και μην εναντιωθείτε αντιθέτως προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 17-4-2014
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μετρήσετε καλά ποιες αποφάσεις θα πάρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 17-4-2014
Ίσως κάποιοι από εσάς να θέλετε να μείνετε αυτό το διάστημα λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με παλαιότερες πληγές, με σχέσεις ή με επιλογές του παρελθόντος. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρηθείτε περισσότερο. Προσέξτε όμως πάνω στον ενθουσιασμό σας να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα που εκκρεμούν με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ 17-4-2014
Στα επαγγελματικά σας, η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους. Στα οικονομικά, θα πάρετε καθυστερούμενα χρήματα και θα καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στις επιλογές σας όσο και στις κινήσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

About the author

melenios