Νέα από Ελλάδα και το Σύμπαν

Τι έπαθε η Λιβύη μετά το τέλος του Καντάφι

Written by milt-man

12107952_

ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ…!!!!!
ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ…!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ…!!!!
Αυτός είναι ο λόγος που ο Καντάφι είναι νεκρός……..
Το χρυσό του δηναρίου θα κλείσει τις ψευτοοικονομίες της rothschild σε όλο τον κόσμο και να το δώσει πίσω την εξουσία στο λαό.
Λιβύη & ο καντάφι… Γεγονότα που δεν μπορούν να αγνοηθούν…….

gddfhrmsf1


1. Δεν υπήρχε λογαριασμός για το ρεύμα στη Λιβύη · Η ηλεκτρική ενέργεια ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.


2. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τα δάνεια, γιατί οι τράπεζες στη Λιβύη ήταν κρατικής ιδιοκτησίας και τα δάνεια που δόθηκαν σε όλους τους πολίτες της ήταν σε ποσοστό 0 % από το νόμο.


3. Το Σπίτι θεωρούνταν ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη-και ο Καντάφι δεσμεύθηκε ότι οι γονείς του δεν θα πάρουν σπίτι μέχρι όλοι στη Λιβύη να έχουν ένα σπίτι. Ο πατέρας του Καντάφι πέθανε ενώ, η γυναίκα του και η μητέρα του εξακολουθούσαν να ζουν σε σκηνή.


4. Όλοι οι νεόνυμφοι στη Λιβύη λάμβαναν $ 60,000 δηνάρια (us$ 50,000) από την κυβέρνηση να αγοράσουν το πρώτο διαμέρισμα ώστε να βοηθηθούν να κάνουν οικογένεια.


5. Η εκπαίδευση και οι ιατρικές υπηρεσίες ήταν δωρεάν στη Λιβύη. Πριν τον Καντάφι μόνο το 25 % των Λίβυων ήταν εγγράμματοι. Σήμερα, το ποσοστό είναι 83 %.


6. Όσοι Λίβυοι θέλαν να κάνουν καριέρα, στην γεωργία λάμβαναν καλλιεργήσιμη γη, ένα αγροτικό σπίτι, εξοπλισμό, σπόρους και ζώα, για να ξεκινήσουν τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις-όλα δωρεάν.


7. Αν οι Λίβυοι δεν μπορούσαν να βρουν επαρκεί εκπαίδευση ή ιατρικές υπηρεσίες που χρειάζονται στη χώρα τους, τα κυβερνητικά ταμεία τους δίναν την δυνατότητα να πάνε στο εξωτερικό για αυτό- ελεύθερα, αλλά τους πρόσφερε  $ 2, 300 / μήνες για καταλύματα και επίδομα αυτοκινήτου.


8. Στη Λιβύη, αν ένας αγόραζε ένα αυτοκίνητο, η κυβέρνηση επιδοτούσε το 50 % της τιμής.


9., Η τιμή του πετρελαίου ήταν 0. $ 14 ανά λίτρο.


10. Η Λιβύη δεν είχε εξωτερικό χρέος και τα αποθεματικά ανέρχονται σε 150 δισεκατομμύρια δολάρια-τώρα είναι παγωμένα σε παγκόσμιο επίπεδο.


11. Εάν ένας Λίβυος δεν ήταν σε θέση να ν απασχοληθεί μετά την αποφοίτηση του, το κράτος πλήρωνε το μέσο μισθός του επαγγέλματος του ως αν αυτός ή αυτή απασχολούνταν κανονικά

12. Ένα τμήμα των πωλήσεων πετρελαίου της Λιβύης, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών της

.
13. Οι μητέρες που γεννούσαν λάμβαναν $ 5, 000


14. 40 καρβέλια ψωμί στη Λιβύη κόστιζαν 0.15 δολάρια.


15. 25 % των Λίβυων διαθέτουν πανεπιστημιακό πτυχίο


16. Ο Καντάφι πραγματοποίησε το μεγαλύτερο έργο άρδευσης στον κόσμο, γνωστός ως ο μέγας τεχνήτης σχεδίασε το ποτάμι, ώστε άμεσα τα διαθέσιμα αποθέματα νερού να τροφοδοτήσουν ολόκληρη την έρημο. Η αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη μέσω της Αραβικής Άνοιξης είχε σκοπό να συνθλίψει τις υποστηριζόμενο από χρυσό αφρικανική δηνάριο.

kan

 

 

Αυτά για να μην τρώτε τα παραμύθια τους.

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.