Μυστήρια

Ιερός Ήχος και Ιερή Γεωμετρία

ieroiixoi

Ο Ήχος θεωρείται συνήθως ως συνειδητή δόνηση η οποία εκφράζει συναίσθημα. Ωστόσο δημιουργούμε ήχο συνειδητά και μέσω των σκέψεών μας. Τόσο ο συνειδητός όσο και ο μη-συνειδητός ήχος δημιουργεί μια συχνότητα και ακολουθία η οποία:

-είτε θεραπεύει και αποκαθιστά το φυσικό μας ρυθμό =αρμονία

-ή παραμορφώνει και συγχέει τον φυσικό μας ρυθμό =δυσαρμονία

Ο ήχος στην πιο αγνή του μορφή είναι η φυσική έκφραση της Θεϊκής φωνής εν δράση. Σε περιόδους μεγάλης σοφίας στον Πλανήτη Γη, η φωνή και η έκφρασή της μπορούσε να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία, θεραπεία, ισορροπία, αρμονία και μεταμόρφωση.

Ο Ήχος ήταν ΙΕΡΟΣ. Ο Ήχος ακόμα είναι ΙΕΡΟΣ. Τα μυστήρια του ιερού ήχου μάς αποκαλύπτονται ακόμα μία φορά για να χρησιμοποιηθούν για το ανώτατο καλό του πλανήτη και όλων όσων υπάρχουν πάνω σε αυτόν. Με ανοιχτή καρδιά και μυαλό μπορούμε να μάθουμε πώς να δημιουργούμε ήχο για τον λόγο που η Θεϊκή Δύναμη σκόπευε.

Κάθε θεραπεία πρέπει να ξεκινάει με εμάς. «Όπως μέσα έτσι και έξω», σύμφωνα με τον Πνευματικό Νόμο. Καθώς προχωρούμε στην 5ηδιάσταση, η δόνησή μας πρέπει να συντονιστεί με αυτή τη συχνότητα. Γι’ αυτό αυτή τη στιγμή πολλοί άνθρωποι βιώνουν πολύ βαθιές σωματικές, νοητικές, συναισθηματικές και πνευματικές αλλαγές.

Μαθαίνοντας πώς να κατανοούμε και να δουλεύουμε με τη συχνότητα και τη δόνηση του ήχου, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε εσωτερική αρμονία που μας επιτρέπει να εισέλθουμε ολοκληρωτικά στην 5η διάσταση. Καθώς εξελισσόμαστε σε αυτό, δημιουργούμε τη σταθερότητα η οποία θα υποστηρίξει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μάθουμε πώς να θεραπεύουμε και να διατηρούμε τη δική μας αρμονία. Δεν υπάρχει λόγος να εστιαστούμε στο να «ξεφορτωθούμε» (ή να προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε) τη δική μας ανεπιθύμητη ενέργεια. Δεν μπορείς να ξεφορτωθείς κάτι που σου ανήκει. Να το θέσουμε απλά, η ενέργειά μας είναι η δική μας ενέργεια – δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Μπορεί μόνο να αγαπηθεί, να θεραπευθεί και να μετουσιωθεί. Ως επί το πλείστον, ενέργειες που δεν ανήκουν στο ενεργειακό μας πεδίο μπορούν να απομακρυνθούν. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα γίνουμε πιο ειδικοί στο να αποκαθιστούμε την ισορροπία και την αρμονία μέσα μας, είναι λιγότερο πιθανό να απορροφούμε την αρνητικότητα των άλλων ανθρώπων.

Πώς λοιπόν, κατανοώντας τη συχνότητα και την ιερή γεωμετρία μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τη δόνηση της 5ης διάστασης; Μπορούμε να περιγράψουμε τη συχνότητα απλώς ως τον ρυθμό στον οποίο ρέει η ενέργεια. Η Ιερή Γεωμετρία έχει 2 όψεις κλειδιά.

Πρώτον, υπάρχει το σχήμα (ή η μορφή) η οποία είναι η αρσενική όψη. Δεύτερον, υπάρχει το αίσθημα (ή η αίσθηση) που προέρχεται από την εμπειρία της μορφής και αυτή είναι η θεϊκή θηλυκή όψη. Κατανοώντας και δουλεύοντας συνειδητά με την Ιερή Γεωμετρία μπορεί να θεραπεύσει και να αποκαταστήσει την ισορροπία τόσο στα δικά μας τσάκρα (ενεργειακά κέντρα) όσο και στα τσάκρα του πλανήτη.

Όταν είμαστε σε απόλυτη αρμονία με τη Δημιουργία, η ενέργειά μας ρέει ελεύθερα. Γινόμαστε Ένα με Όλα. Κατορθώνοντας αυτό όμως, είναι το πρώτο βήμα – πρέπει να μάθουμε επίσης να διατηρούμε αυτό το ρυθμό, με το να αναπτύξουμε μια λεπτή κατανόηση και επίγνωση της δικής μας συχνότητας και να την προσαρμόσουμε με σκοπό να διατηρήσουμε την ισορροπία.

Έτσι, αν συνδυάσουμε ιερό ήχο, συχνότητα και ιερή γεωμετρία μαζί, έχουμε τα εργαλεία που χρειαζόμαστε γι’ αυτό. Αυτή η μορφή θεραπείας αξιοποιεί τη θεϊκή θηλυκή ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι όταν μιλάμε για κατανόηση, εννοούμε τη γνώση από καθαρά αισθαντική προοπτική – πρέπει να νιώθουμε τι συμβαίνει και να αφήνουμε το νου μας να πάρει την πίσω θέση. Να είμαστε παρόντες στην εμπειρία.

 

Ελίζαμπεθ Ανν

www.en-gr.com

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.