Γενικά...

ΤΟ ΦΙΛΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

galliko-fili

Ένα φιλί στο στόμα είναι μια βασική πρώτη ένδειξη, για το αν θα είναι καλός στο κρεβάτι!

Το φιλί είναι η πρώτη ερωτική πράξη που συμμετέχουν οι περισσότεροι άνθρωποι, στην ουσία πρόκειται για την… προθέρμανση πριν την πραγματική ερωτική πράξη!

Ο τρόπος που φιλάμε με λίγα λόγια, μιμείται τον τρόπο που κάνουμε σεξ και μας προϊδεάζει για το αν και κατά πόσο θα ταιριάξουμε σεξουαλικά με τον άνθρωπο που φιλάμε.

Ποια είναι τα σημάδια που θα πρέπει να προσέξεις στο πρώτο φιλί;

-Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα:

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός του θα φανούν από τα πρώτα μόλις ραντεβού! Αν θέλεις τον άντρα «κυρίαρχο» του σεξουαλικού παιχνιδιού τότε το πρώτο φιλί θα πρέπει να είναι αποκλειστικά δική του κίνηση, χωρίς βέβαια να σε φέρει σε αμηχανία και να γίνει αυταρχικός.

 -Η σωστή χημεία:

Το φιλί στο στόμα είναι σαν… διαφήμιση του πως θα είναι στο κρεβάτι! Αν δεν μείνεις ικανοποιημένη από τον τρόπο που φιλάει και νιώθεις λίγο… άβολα, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και για ένα ανάλογο σκηνικό στο κρεβάτι.

-Σύγκρουση… τιτάνων:

Ένα βασικό σημάδι για να καταλάβεις ότι είναι ακατάλληλος ο συγκεκριμένος άντρας για να περάσεις στο… κυρίως πιάτο, είναι η σύγκρουση των δοντιών την ώρα που σε φιλάει. Όσο αγχωμένος και αν είναι, ένα τόσο μεγάλο fail από την πρώτη κι όλας επαφή δεν δικαιολογείται με τίποτα!

About the author

Konstantina Alberti