Γενικά...

Τι είναι η ανάδρομη ύπνωση ;

Hypnotism Concept

Η αναδρομή μέσω ύπνωσης όπως είναι ο σωστός όρος, είναι η διαδικασία κατά την οποία ο υπνωτιζόμενος καλείται από τον υπνωτιστή να «ξαναζήσει», και όχι απλά να θυμηθεί και να διηγηθεί, γεγονότα του παρελθόντος, πραγματικά ή φανταστικά.

Ειναι μία διαδικασία πού μας μεταφέρει μέσω βαθιάς χαλάρωσης στο χρόνο. Μνήμες πού είναι καταγεγραμμένες στα συμπαντικά – Ακασικά – αρχεία μας, ανασύρονται και μας δίνονται βιωματικά. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να δούμε και να βιώσουμε σημαντικά γεγονότα μίας άλλης ζωής πού μας έχουν μπλοκάρει και τα κουβαλάμε μέσα μας. Βιώνοντας τα ξανά απελευθερωνόμαστε και προχωράμε μπροστά πιο εύκολα, με λιγότερες αλυσίδες. Είτε είναι φόβος νερού λόγω πνιγμού, είτε φόβος εγκατάλειψης, έλλειψη αυτοπεποίθησης, ενοχές απέναντι στον εαυτό μας, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αδυναμία να αντισταθούμε στην εξουσία άλλων ατόμων, προβληματικές σχέσεις, μη αποδοχή προσώπων και καταστάσεων -και άλλα πολλά, τα κατανοούμε και τα διαλύουμε.

Πολλές φορές είναι αναγκαίο πριν δούμε μια άλλη ζωή μας, να βρεθούμε πίσω στην παιδική μας ηλικία, ώστε να απελευθερώσουμε τραυματικές εμπειρίες. Δεν αντιλαμβανόμαστε πάντα ότι όλα καταγράφονται μέσα μας και αν και δεν τα θυμόμαστε συνειδητά, όλα όσα μας συνέβησαν και μας τραυμάτισαν, μας ακολουθούν.
Η αναδρομή είναι μια ουσιαστική διαδικασία επούλωσης ψυχικών τραυμάτων.

 

 

 

 

 

 

πηγή : Πως να μεταμορφώσεις την ζωη σου μέσα απο την ύπνωση

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.